Dobrý deň, chcela by som sa poradit o vase skusenosti. Pri lekarovi sme boli prvy raz ked mal bolave hrdlo a teploty 38-39. Dostlai sme penicilinovy sirup a nasledne sa vyhadzal jedna vyrazka vacsia inak to vyzeralo ako alergia na lueky. Boli sme pri lekarovi druhy raz, nevedel presne povedat ci je to virusove ruka noha usta alebo kiahne lebo to nemal vobec v oblasti usi ani v hlave. Dnes je 4 den niektore vyrazky ma mensie niektore vacsie neviem baozaj co to je. Kupeme v hypermangane a pitierame pudrom. Vo stvrtok by sme mali odist na dovolenku a ja netusim co mam robit. Ci mam pockat alebo zeusit rezervaciu. Piradte prisim ak mat eskusenosti o ktoru chorobu ide ak ani lekar nevedel presne
kiahne, presne take mame
aj podla mna to vyzera na kiahne
obavam sa, ze dovolenku budete musiet zrusit😔
Su to podla mna kiahne, 6.choroba je iby, drobny vysyp, syn mal 3 dni vysoke teploty a potom len nechut do jedla, 2x ho prehnalo, mini soplik priesvitny a na ten treti den ustupila teplota a vyhadzal sa drobnym cervenym na hrudnicku a chrbte najviac, nesvrbelo.
Toto su vodnate pluzgieriky, skor kiahne teda. Akoze lekar nevie...🙄
kiahne na 100%
su teraz vsade.
u nas je skolka zamorena napriklad uz dva mesiace
Ahoj, môj syn mal obe choroby, ich príznaky som si aj pofotila a podľa tvojich fotiek sa prikláňam k názoru ostatných, že ide skôr o kiahne.
Kiahne, veľmi podobné mala moja dcéra , mala len 12ks
Šiesta choroba vyzerá inak, ako píšu dievčatá, drobný výsyp, u nás to vyzeralo ako potničky. Ruky-nohy-ústa to podľa mňa tiež nie sú - tam sú vysypané dlane a chodidlá a pusinka, jazyk, hrdlo. Vyzerá to ako afty, praská to a veľmi bolí. Vaše vyrážky vyzerajú ako kiahne.
@kristina2412 wau my mame asi 100ks :(
Zmenit lekara, zrusit rezervaciu
Kiahne na milion percent
@bublinka1426 moj ma momentalne 1000 len na chrbte
Dakujem vsetkym za nazor. Myslim ze asi pomohlo aj to ze berie pravidelne c, b a momentalne aj imuneglukan a hned sme zacali kupat a potierat v odporucanych veciach takze preto menej. Kazdopadne dakujem
@slavomira236 :O chudatko. my mame hodne aj na tvari, prajem skore uzdravenie
@lilien48 moji tiez beru pravidelne ccko bcko a syn ich ma milion aj hlivu jedia..
Ma malo takze moze dostat este raz v buducnosti.
Vyzerá to na kiahne.