Viem ,že asi skoro sa pýtať, synček 2 rocky ..prvá vyrážka ráno na hlave...už ma druhu na ruke.. inde nie.. môžu to byť začínajúce kiahne? Snáď nie ..keďže o 2 týždne ma ísť na operáciu 🥶
takto bez fotky ti nevieme povedat, co to moze byt, no ak bích bude viacej, tak je to mozne ze to budu kiahne teraz je take obdobie, ze by to aj pasovalo
@kremlika pardon.dala som 2x ale akosi mi to nenabehlo
@lenkastavacova nooo ja by som veru povedala, ze by to aj mohli byt kiahne
@kremlika 🥵🥵
Má aj iné príznaky, ako je zvýšená teplota, bolesť hlavy, prípadne hrdla? Svrbí ho to? Mne to skôr príde ako uštipnutie, teraz je veľmi veľa mušiek a komárov. Pri kiahňach mali moji vyrážky viac do červena ako toto.
@lenkastavacova mne to veľmi nepripadá ako kiahne, má aj dáke iné príznaky?
Kiahne sú typické svojim výzorom, toto mi skôr príde ako uštipnutie.
Uvidíš, keď budu pribúdať, tak konzultuj s pediatrickou, tiež jej posli pripadne fotku.(do čakárne s kiahnami by som asi nešla, kvôli iným detičkam)
@jaskolka zatiaľ nič..ale ako vravím len dnes ráno sa to objavilo na hlavičke a potom doobeda na ruke.. nemá ani teplotu ani nič,skriabe si to trosku... na fotke to naozaj vyzerá inak ako v skutočnosti ale tak bola by som veľmi rada keby to bolo len neake ustipnutie..
@lenkastavacova mne to pripomína začínajúce kiahne. Typická u našich bola najprv len únava, teplota prišla až za 2-3 dni od prvej vyrážky. Ale ak sú to kiahne do rána sa určite namnožia. Inak my sme mali do týždňa už len sem tam suché chrasty, do 2 týždňov ani náznak kiahní. Viem, že organizmus bude ešte oslabený ale možno by to nebola prekážka pri operácii. Samozrejme radšej keby to boli len štípance.
@lenkastavacova podla mna to su kiahne...toto je prva kiahna mojej dcery
Pripada mi to podobne
@msnesquik no je to veľmi podobné 😪
Lepšie keby si dala fotku. Môžu to byť kiahne, aj nemusia.