Synovy som pri kúpaní našla vyrážky na hrudi a z druhej strany lakťov, sťažuje sa že ho to svrbí. Sú to kiahne?
Ano kiahne
Vyzerá že áno
@mamka176 asi áno
@simbatko
@zuzubb007
@maria123a
@juliavolna
Tak podľa mojej dr to kiahne nie sú…
@mamka176 a co povedala, že to je? Ešte sa to trochu podoba na molusky... kine sa hoja tak, se o deň dva je z toho chrasta....
@kingstonka nevie, že niečo vírusové. Že sa uvidí.. len na to my nemáme moc čas keďže zajtra odlietame na dovolenku ☹️
@dextella14 neviete prosím poradiť? Ísť k moru, neísť? Ďakujem
Pockaj do vecera ak su to kiahne pribudaju fakt rychlo.
@mamka176 Ahoj, podľa mňa ak sa to do rána nerozšíri sú to molusky. Ak to budú molusky nerob hlavne paniku, nájdeš tu na koníkovi kopu príspevkov že je to hrozné že sa toho nedá zbaviť. Kvoli moluskám by som doma nezostávala, treba dať len Imunoglukan a nám more na to parádne zabralo, zmyzli. Želám peknú dovolenku.
@fiafia pri moluskach minimálne na hrubo nakremovat... je to si taka rada,ze...ale nám tak radila kožná keď išla dcéra po moluskach na plavecký a ja dom mala obavy, ale ona to už mala v podstate vyliecene.
To nie su kiahne ani nahodou. Ak je syn inak ok, ja by som na dovolenku isla. V najhorsom pobudnete par dni na izbe, lepsie akoby vam to malo prepadnut. Drzim palce
Baby tak po dni natierania mastičkami od dr to vizera takto, myslím, že lepšie. Pár bodiek má ešte na hlave vo vlasoch tam to má cervensie keďže tam krém neviem natrieť. Ale tak celkovo sme usúdili, že pôjdeme, keďže nemá teplotu ani iné príznaky, tak snáď to bude Ok.. ďakujem vám veľmi pekne za vaše rady a názory 😉
@mamka176 Vyzerá že áno... držím ✊