Pls, najprv som si myslela,že su to potnicky, no dnes to ma takéto.
Ďakujem za radu.
Mne sa zdá, že môžu to byť kiahne. Keď sa vyrážky budú o deň dva meniť na také ako tá je jedna vpravo dole akoby zahnisaná, tak by to mali byť kiahne.
@joesvk to je podla mna bradavka, len to ma otocene, je to hrudnik... urcite to treba ukazat lekarke, ma toho vela aj tak.
Ale to vaše mi nepríde ako kiahne ma ich viac menej približne na jednom mieste veľa vieš čo myslím že je tam pár lozisiek ale inak čisto či?
A typické pre ne je, že vyrážka sa vyvíja. Vidím tam rôzne.
No ďakujem, boli sme kade tade cez víkend, aj v takom Hoplande, tak sa spotil..... včera mal vysypane koleno pár bodiek,myslela som že to sú potnicky, zavše to už mal, dnes prišiel zo škôlky vysypaný obe nôžky, bruško, doskrabany, za deň sa mu z 5 bodiek na kolene urobilo toto....🤔
Kiahne väčšinou začínajú na hrudi a hlave a potom sa rozširujú na končatiny. Toto mi ako kiahne nepripadá.
Blcha??ale ráno to nemal, no amen, hádam nie, veď stále periem, lebo ma problém ze sa v noci cikne, tak periem prádlo každý deň, už aj to som myslela ze ci z toho ze sa pocika v noci, a raz som mu vyprala veci našich prácim gélom nie detským, vek 3,5 roka
Volala by som zajtra Dr. Pošli jej foto
Ďakujem vám za pom9c, kiahne To neboli, liečili sme ho 3 krát denne masť od dr a už je to ôk.
Kiahne toto nebudu...vyzera to ako pohryzene od blchy...