Prosím vas su toto kiahne? Ma ich len dve pod pazuchami. Ak sa objavia viacej budem vedieť, ale ma zatiaľ len tieto dve. Preto sa pýtam skúsenejších
vyzera to tak. mojmu zacali na krku, do par hodin uz boli aj po chrbate.
@marickaaaa a je niekto v okolí, od koho by to mohol chytiť? v škole, školke, atď... ak niekto je v okolí, tak to môžu byť kiahne, takto začínajú... výsyp je rôznej intenzity, u niekoho len takto málo, u niekoho do pár dní sú všade... atkže otázka znie, či je niekto v najbližšom okolí, od koho to mohol dostať
@marickaaaa ano
@marickaaaa hm... Moja dcéra mala kiahne ale takto to určite nevypadalo.
Fuha je to všelijaké ale zväčša je to viac červené a ako keby vodnate ..ak pribudne ďalšia tak áno
Vyzera to skor ako molusky
Nam ked sa vyhodili kiahne, tak boli hned cervensie a aj vacsie. Toto mi tak nevyzera. Toto je skor nejaka vyrazka podla mna.
Nasi ked mali kiahne presne takto to vyzeralo, uvidis do zajtra
@happygirl ano chodi do skoly. Ale neviem ci maju v triede niekoho s kiahnami?
Moze to byt kiahna...nasa mala najprv dve za uskom,ani som si nevsimla a potom sa zacala vysypat..chodila do skolky ale tam to nedostala,tam to zavliekla ona...netusime kde to mohla dostat...niekde na ihrisku kludne...
@marickaaaa kiahne sú červené a také vodnate
@marickaaaa môj syn mal jednu jedinú bodku na čele...takže čo sz mnozstva týka mohlo by byt,,,ale inak neviem poradit🤔