Sú to hlieny alebo nafúknuté brucho?

zuzkamacken
24. jún 2013

znie to paradoxne, ale dvaja doktori - dva rozne nazory.. nas 2 mesacny syn vydava strasidelne zvuky, ako keby tlacil na stolicu,. najvyraznejsie je to nadranom, puci sa, mrvi, rozhadzuje rukami a vydava tieto zvuky. nasa doktorka povedala, ze to tlaci plyny.. vyrovnava sa tak s nafuknutym bruchom, kedze inak to este nevie. jej zastupujuci lekar v case jej nepritomnosti nam zas povedal, ze su to hlieny.. ako si mam vybrat? liecili sme sa fenistilom, kvapkami do nosa.. zvuky pretrvavaju.. mate niekto skusenost?? inak je vsetko ok, maly pribera ako ma.. je spokojny.. len tie zvuky sa nedaju pocuvat.. zle sa nanho vtedy pozriet.. DAKUJEM

linda20111
24. jún 2013

@zuzkamacken na hlieny je naozaj fenistil, to dobre predpisali, ale je otazka ci to vobec su hlieny. moj ked mal hlieny tak robil krochkave zvuky a ked som mu vysavala sopliky tak bolo tam toho dost.. a tiez ked grckol tak tam sa sem tam objavil hlien. to su hlieny.. ale nafuknute brucho a prdiky to je uz uplne ina vec.. ja davam malemu cajik HIPP to je dobre na prdiky takze nikdy s tym problem nebol, preto neviem v tomto poradit. odsleduj ci a ako casto prdi, ci to moze byt toto. a inac tiez som sa uz stretla s tym ze rozni lekari maju rozny nazor, podla mna ani oni vsetko nevedia a bohuzial pre nas kedze im doverujeme a ocakavame ze pre nase deticky urobia vsetko aby im pomohli :(

zuzkamacken
autor
24. jún 2013

prdi stale.. ale prehyba sa, teda "puci" brucho dopredu... povedala ze ho ma tvrde.. tak ja neviem ci prdenie a nafuknute brucho idu dokopy. hlieny nevykucka a z nosa mu nic neodsajeme.. keby ich mal tolko co "tlaci" tak by ich podla mojej znamej lekarky mal aj v stolici .. a bol by z nich "najedeny" a nepytal by si tolko jest.. a on je viac nez dost a stolicu nema hlienovitu.. no porad si clovece!!!