Ahojte sú podľa vás takéto modríny normálne u 5 ročného dieťaťa?.. dcérka bola u svokry celý deň svokra vravela že sa veľa santila s deťmi od susedov skákali aj na trampolíne potom ju ešte zobrala na také preliezky so šmykľavkou a vrátila sa mi takto..akoze dosť ma vystrašili také modrinky..
Ano uplne normalne
Moja chodí stále ako futbalista a to už bude mať 10. 😉
Mám chlapcov,je teplo, su veľa vonku....obaja majú horšie nohy....takéto pekné nohy majú možno cez zimu...úplne normálne...
Ked som bola mala, tak som tych modrin na nohach mala este 2x tolko, nez tvoje dieta. Je to ok, je to viacero mensich uderov.
Toto je nič, to su len začiatky 🙂 neskor pridu väčšie modriny a odreniny 🙂 ja som dávno dospela ale niekedy mám horsie modrinave nohy ako moje deti🙃
Ešte doplním že dcérka je dosť živá a neobsedí proste
Je to uplne v poriadku. Spozorni ak by sa jej modriny robili hocikde na tele,aj na takych zvlasnych miestach ako chrbat,bok,hrudnik a pod..na nohach a najma od kolien dole je to uplne bezne.syn mava take nonstop..
Jasneee,moji synovia maju nohy horsie!
@mia16081996 kvoli comu by si spozornela? Co to podla teba moze byt ine, ako normalne modriny?
Skor mi je divne, ak dieta nema modriny
Doteraz nemala žiadnu modrinu keď to tak riešiš?
Podľa mňa absolútne normálne. Väčšina detí má takéto nohy
Nechci vidieť aké nohy majú moje baby a to staršia bude mať 13 rokov
Ano, toto je bezne u deti, na tom mieste je koza a svalstvo velmi tenke, hned mas holennu kost, tam staci sa trochu udriet a hned sa robi modrina. Toto je podla mna uplne ok
ak na nohach, tak uplne bezne. Mne tak chodili obe, az som sa niekedy hanbila ich vyzliec na poradni. Na inych miestach by som spozornela
Ja mam 5 rocnu a ma stale taketo nohy + zodrane. Ona sa nezastavi, vsade vylezie, bicykluje, korculuje.
Moje deti male taketo modriny cele leto. Hlavne z ihriska.
Keby vidis nasho, stale sa nahana s chalanmi
Mne dr povedala že divné by bolo, keby v Tom veku modriny nemala 😁 kým sa nerobia len tak na iných miestach, ber to v pohode. Šťastné dieťa čo je von a v pohybe 😉
Moja7rocnaa taketo spodky noh aj horsie. Ked vezme suknu vyzera to komicky
Jasne,nás nemá ani tri a stále má nejaké modriny na nohách🙂
Moja 3r je na tom veľmi podobne, najmä keď sa v škôlke jašia 😀.
Moja skoro dvojročná ich má snáď aj viac. Čo ti na tom príde divné? Doteraz si ho držala v bublinkovej fólii?
Ako pisu baby, toto nic nie je 🤪 moja 6 rocna chodi s takymi zo skoly, az sa hanbim..
Moji chalani maju niekedy este horsie 🤦♀️... To su take typicke modriny ked je vonku teplejsie a deti su stale vonku.
Môj má rok a pol a vyzerá takisto 😁
Pokiaľ sa jej tie modriny objavili len nedávno a nemá iné inde po tele( ruky, chrbát, brucho) teploty a nechutenstvo, tak by som to nechala tak. Ale ak máš obavy, tak choď k detskej, nech malej vezme krv, nech máš klud
Má to pod kolenom