Sú prázdniny a deti sú stále choré

9. aug 2022

Tak som sa tešila,že si užijeme prázdniny, výlety atď a bum 7 ročný 2 týždne chorý a teraz ,3 ročná a vkuse dokola😭a ja doma mesiac zavretá s deťmi. 😭😭😭Kamarátky čiže slobodne na dovolenkách a ja pri teplomery a nurofen ..len výlev🥂😇

fairyprincess
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. aug 2022

@fairyprincess ja s deťmi

stanulienkat
9. aug 2022

Ved nech sa teraz postara otec a ty sup na dovolenku.

autor
9. aug 2022

@stanulienkat on robí v zahraničí

h2
9. aug 2022

@stanulienkat To je teda rada! Ty by si to urobila? Nechala dve choré deti mužovi na krku a išla na dovolenku?

onedaynick
9. aug 2022

@h2 Stanke ide karta

mogaa
9. aug 2022

nuž máš deti....slobodné to ešte len počká😉

stanulienkat
9. aug 2022

@h2 asi nie, ale oddychnut by som si isla.😉 Moje dieta ma 2 rodicov.

pralinka25
9. aug 2022

ani nevies ako ti rozumiem. my tak od maja.

chichua
9. aug 2022

Nám toto leto tiež nevyšlo. Stihli sme 2 x kiahne (syn plus dcéra), potom muž ATB, dcéra 2 x po sebe chorá na ATB. Ešte nebol od začiatku leta 1 deň čo by boli všetci zdraví.

h2
9. aug 2022

@stanulienkat Ja by som nešla, ani keby boli všetci zdraví a bolo o nich super postarané. Nežijem s chlapom a nemám s ním dieťa na to, aby som ich oboch nechala doma a išla sama na dovolenku.

ariannazara
9. aug 2022

Ja som nebola celý rok chorá a teraz v lete nonstop nádcha, minule bolesť hrdla konec. Nervy mam že v lete som chorá.

stanulienkat
9. aug 2022

@h2 ...ja som svojpravna , chodievam na dovolenky aj s kamaratkami. Chvalabohu mam normalneho, chapaveho muza. Nemam gulu na nohe... nie som nevolnik. Som stastna mama a mam stastne dieta.😉Kazdy ako mu vyhovuje.

onedaynick
9. aug 2022

@h2 tak s tymto nesuhlasim, mam aj svoj zivot mimo rodiny, ci uz na kavu, drink, aj na par dni mimo Sk chodime s kamoskami.

euka210
9. aug 2022

Tak, stava sa i take...moji 3 raz za sebou v lete Atb a horucky 39-40C. Co narobime, choroba je stale hnus a nieco pokazi. Vydrz, vyrastu, budu menej chori.

h2
9. aug 2022

@stanulienkat
@onedaynick Babenky, ani ja nie som pripútaná reťazou k sporáku, aj muža mám normálneho. Ale nemám potrebu ísť sama na dovolenku. Ešte bez muža občas idem: so synom a s mamou. Ale celkom sama, to ma vôbec neláka. Ani s kamoškami, hoci sú super a vyrazíme si spolu hocikedy. Ale tráviť s nimi dovolenku, nie, ďakujem. Neviem, prečo by som mala byť preto nesvojprávna, alebo nevoľník.

onedaynick
9. aug 2022

@h2 ja som ta nijako nenazvala, len reagujem na to " zijem s chlapom a mam s nim deti na to, aby som ich nenechala a sla sama na dovolenku"

h2
9. aug 2022

@onedaynick Keby som chcela chodiť sama po dovolenkách a mať pokoj od všetkých, nezakladala by som si rodinu. Akože, chápem, že niekto môže mať materstva plné zuby, alebo potrebuje oddych práve od tohoto, hlavne, keď sú deti choré a muž vkuse v robote... ale ja som si užila mladosť a slobodu plnými dúškami, matkou som sa stala až v 36 rokoch, takže fakt netúžim byť na dovolenke sama, ja som so svojím mužom a synom rada, obaja sú srandisti. 🤪 Prečo musím chcieť ísť na dovolenku sama, alebo s kamoškami, len preto, aby som demonštrovala, že som svojprávna a nezávislá žena?

katulienkax
9. aug 2022

a to su tak velmi chori? lebo muz kaslal mesiac ale to neznamena ze bude mesiac doma sediet. Tie 2 tyzdne to bol fakt ze KO ten syn? Alebo ked doznieva nadcha tiez idem von, sak aj ini roznasaju , nebudem sa kvoli tomu izolovat

onedaynick
9. aug 2022

@h2 co to ma s demonstraciou niecoho? Chcem ist sama, s mamou, s kamaratkami, nemusim nikomu nic demonstrovat. Robim to, lebo chcem a mozem. A mam v pohode muza, aj v pohode deti. Aj deti idu same do tabora, aj muz sam napr na Expo, ja sama do Lisabonu, a potom aj spolu bu my dvaja, ci vsetci s detmi, mne je to smiesne, ze "ja som chcela rodinu, mam ju a odteraz az do smrti budeme vsetko vsade len spolu"

autor
9. aug 2022

@onedaynick bral antibiotiká 20 dní zápal pluc

dkethe
9. aug 2022

Vies kolko nas tu takych je? Moja dcera sa 1.7 zobudila s kiahnami, zdravy syn siel do karanteny s nou... Pridem na mk - a tu kazdy 5 prispevok o zlomenine, kiahnach, covide. Neboj. Treba vidiet aj to pekne, aj ked je toho pomenej pri chorobach

autor
9. aug 2022

@dkethe veď áno ale som sa chcela vypísať🤗🤣aj kamošky sa obrátili chrbtom že len deti riešim a nikde má už nevolaju

h2
9. aug 2022

@onedaynick Ale prečo vidíš rozdiel v tom, že ty ideš sama, lebo chceš a ja s nimi, lebo tiež chcem? Keby som chcela ísť s kamarátkami, alebo sama, tak idem. Je zlé, že nechcem? Je ti to smiešne? No tak som rada, že som ťa pobavila.

lienka9
9. aug 2022

Zial stava sa.my sme mali presne taketo leto minuly rok.z 8 tyzdnov leta , bol syn 6 chory..skore uzdravenie a vydrzat 🙂

missdiva
9. aug 2022

@h2 Ja si myslim, ze vo vacsine pripadov je to aj o veku kedy mal kto deti...
Aspon ja co poznam par zien co mali deti skoro tak tie chodia takto s kamoskami same lebo cas v mladosti venovali detom a chcu dobehnut zameskane, navyse uz aj tie deti su vacsie. Naopak zeny, ktore mali deti neskor mali v mladosti dost casu na seba, zabavu s kamoskami, cestovanie potom uz chcu venovat cas hlavne rodine.

onedaynick
9. aug 2022

@h2
"Prečo musím chcieť ísť na dovolenku sama, alebo s kamoškami, len preto, aby som demonštrovala, že som svojprávna a nezávislá žena?" Ja reagujem na to, ze my, co chodime AJ same, AJ s rodinou nemame potrebu nic demonstrovat, ani svoju nezavislost, ani financie, ktore na to mame, ani chut cestovat. proste ideme. Aj s detmi, aj same s muzom, aj same s mamou, aj same s kamaratkami. Nic nikomu nedokazujeme, ideme, lebo mozeme, muz je s tym ok, deti su s tym ok, a my sme tiez spokojne.

paulinadreamy
9. aug 2022

Niesi v tom sama. Moja 6ročna z júla 3 týždne chorá s antibiotikami doma,hneď ako vyzdravela som ochorela ja,týždeň v posteli, minulý víkend ako tak ok, a včera ma seklo, tak znova ležím. Ale to dáme,hlavu hore 🍀

missdiva
9. aug 2022

A autorke, podla mna vie byt super oddych aj doma. Pokial mate zahradu alebo nejaku chatu v prirode uplne najlepsie na zapal pluc je lezat na cerstvom horskom vzuchu, idealne na terase v tieni zakryty s teplou perinou a eukalyptovou mastou na hrudi. Moze hrat nejake hry, citat si knihy. Asi by som na tvojom mieste tohtorocne usetrene peniaze za dovolenku dala do vonkajsieho vybavenia a spravila tam oddychove zony, zdrave dieta by mohlo vyuzivat pieskovisko, hojdacku, bazenik s teplou vodou a pod. Leziace tam aspon nebude same.
Ak byvate v byte tak asi by som spravila televizny maraton. Co najmenej mysliet na to, ze su chori, zaroven co najviac pri tom oddychovat a spriemnit si to ako je to len mozne...