Tak som sa tešila,že si užijeme prázdniny, výlety atď a bum 7 ročný 2 týždne chorý a teraz ,3 ročná a vkuse dokola😭a ja doma mesiac zavretá s deťmi. 😭😭😭Kamarátky čiže slobodne na dovolenkách a ja pri teplomery a nurofen ..len výlev🥂😇
@fairyprincess ja s deťmi
Ved nech sa teraz postara otec a ty sup na dovolenku.
@stanulienkat on robí v zahraničí
@stanulienkat To je teda rada! Ty by si to urobila? Nechala dve choré deti mužovi na krku a išla na dovolenku?
@h2 Stanke ide karta
nuž máš deti....slobodné to ešte len počká😉
@h2 asi nie, ale oddychnut by som si isla.😉 Moje dieta ma 2 rodicov.
ani nevies ako ti rozumiem. my tak od maja.
Nám toto leto tiež nevyšlo. Stihli sme 2 x kiahne (syn plus dcéra), potom muž ATB, dcéra 2 x po sebe chorá na ATB. Ešte nebol od začiatku leta 1 deň čo by boli všetci zdraví.
@stanulienkat Ja by som nešla, ani keby boli všetci zdraví a bolo o nich super postarané. Nežijem s chlapom a nemám s ním dieťa na to, aby som ich oboch nechala doma a išla sama na dovolenku.
Ja som nebola celý rok chorá a teraz v lete nonstop nádcha, minule bolesť hrdla konec. Nervy mam že v lete som chorá.
@h2 ...ja som svojpravna , chodievam na dovolenky aj s kamaratkami. Chvalabohu mam normalneho, chapaveho muza. Nemam gulu na nohe... nie som nevolnik. Som stastna mama a mam stastne dieta.😉Kazdy ako mu vyhovuje.
@h2 tak s tymto nesuhlasim, mam aj svoj zivot mimo rodiny, ci uz na kavu, drink, aj na par dni mimo Sk chodime s kamoskami.
Tak, stava sa i take...moji 3 raz za sebou v lete Atb a horucky 39-40C. Co narobime, choroba je stale hnus a nieco pokazi. Vydrz, vyrastu, budu menej chori.
@stanulienkat
@onedaynick Babenky, ani ja nie som pripútaná reťazou k sporáku, aj muža mám normálneho. Ale nemám potrebu ísť sama na dovolenku. Ešte bez muža občas idem: so synom a s mamou. Ale celkom sama, to ma vôbec neláka. Ani s kamoškami, hoci sú super a vyrazíme si spolu hocikedy. Ale tráviť s nimi dovolenku, nie, ďakujem. Neviem, prečo by som mala byť preto nesvojprávna, alebo nevoľník.
@h2 ja som ta nijako nenazvala, len reagujem na to " zijem s chlapom a mam s nim deti na to, aby som ich nenechala a sla sama na dovolenku"
@onedaynick Keby som chcela chodiť sama po dovolenkách a mať pokoj od všetkých, nezakladala by som si rodinu. Akože, chápem, že niekto môže mať materstva plné zuby, alebo potrebuje oddych práve od tohoto, hlavne, keď sú deti choré a muž vkuse v robote... ale ja som si užila mladosť a slobodu plnými dúškami, matkou som sa stala až v 36 rokoch, takže fakt netúžim byť na dovolenke sama, ja som so svojím mužom a synom rada, obaja sú srandisti. 🤪 Prečo musím chcieť ísť na dovolenku sama, alebo s kamoškami, len preto, aby som demonštrovala, že som svojprávna a nezávislá žena?
a to su tak velmi chori? lebo muz kaslal mesiac ale to neznamena ze bude mesiac doma sediet. Tie 2 tyzdne to bol fakt ze KO ten syn? Alebo ked doznieva nadcha tiez idem von, sak aj ini roznasaju , nebudem sa kvoli tomu izolovat
@h2 co to ma s demonstraciou niecoho? Chcem ist sama, s mamou, s kamaratkami, nemusim nikomu nic demonstrovat. Robim to, lebo chcem a mozem. A mam v pohode muza, aj v pohode deti. Aj deti idu same do tabora, aj muz sam napr na Expo, ja sama do Lisabonu, a potom aj spolu bu my dvaja, ci vsetci s detmi, mne je to smiesne, ze "ja som chcela rodinu, mam ju a odteraz az do smrti budeme vsetko vsade len spolu"
@onedaynick bral antibiotiká 20 dní zápal pluc
Vies kolko nas tu takych je? Moja dcera sa 1.7 zobudila s kiahnami, zdravy syn siel do karanteny s nou... Pridem na mk - a tu kazdy 5 prispevok o zlomenine, kiahnach, covide. Neboj. Treba vidiet aj to pekne, aj ked je toho pomenej pri chorobach
@dkethe veď áno ale som sa chcela vypísať🤗🤣aj kamošky sa obrátili chrbtom že len deti riešim a nikde má už nevolaju
@onedaynick Ale prečo vidíš rozdiel v tom, že ty ideš sama, lebo chceš a ja s nimi, lebo tiež chcem? Keby som chcela ísť s kamarátkami, alebo sama, tak idem. Je zlé, že nechcem? Je ti to smiešne? No tak som rada, že som ťa pobavila.
Zial stava sa.my sme mali presne taketo leto minuly rok.z 8 tyzdnov leta , bol syn 6 chory..skore uzdravenie a vydrzat 🙂
@h2 Ja si myslim, ze vo vacsine pripadov je to aj o veku kedy mal kto deti...
Aspon ja co poznam par zien co mali deti skoro tak tie chodia takto s kamoskami same lebo cas v mladosti venovali detom a chcu dobehnut zameskane, navyse uz aj tie deti su vacsie. Naopak zeny, ktore mali deti neskor mali v mladosti dost casu na seba, zabavu s kamoskami, cestovanie potom uz chcu venovat cas hlavne rodine.
@h2
"Prečo musím chcieť ísť na dovolenku sama, alebo s kamoškami, len preto, aby som demonštrovala, že som svojprávna a nezávislá žena?" Ja reagujem na to, ze my, co chodime AJ same, AJ s rodinou nemame potrebu nic demonstrovat, ani svoju nezavislost, ani financie, ktore na to mame, ani chut cestovat. proste ideme. Aj s detmi, aj same s muzom, aj same s mamou, aj same s kamaratkami. Nic nikomu nedokazujeme, ideme, lebo mozeme, muz je s tym ok, deti su s tym ok, a my sme tiez spokojne.
Niesi v tom sama. Moja 6ročna z júla 3 týždne chorá s antibiotikami doma,hneď ako vyzdravela som ochorela ja,týždeň v posteli, minulý víkend ako tak ok, a včera ma seklo, tak znova ležím. Ale to dáme,hlavu hore 🍀
A autorke, podla mna vie byt super oddych aj doma. Pokial mate zahradu alebo nejaku chatu v prirode uplne najlepsie na zapal pluc je lezat na cerstvom horskom vzuchu, idealne na terase v tieni zakryty s teplou perinou a eukalyptovou mastou na hrudi. Moze hrat nejake hry, citat si knihy. Asi by som na tvojom mieste tohtorocne usetrene peniaze za dovolenku dala do vonkajsieho vybavenia a spravila tam oddychove zony, zdrave dieta by mohlo vyuzivat pieskovisko, hojdacku, bazenik s teplou vodou a pod. Leziace tam aspon nebude same.
Ak byvate v byte tak asi by som spravila televizny maraton. Co najmenej mysliet na to, ze su chori, zaroven co najviac pri tom oddychovat a spriemnit si to ako je to len mozne...