prosim vas ak ma niekto skusenost su vhodne aj Ophthalmo-Septonex dakujem alebo ake ine
dopredu nic nekupuj, je to zbytocne, ak bude treba lekar ti poradi, bez neho by som novorodencovi do oci nic nekvapkala 😉
stači potierat oči borovou vodou 🙂 tak to robili aj naše babičky..ak nieje problem je to len miesto umyvania..
my sme kvapkali ophtalmo- septonex, priamo v porodnici nam dali na zahnisane ocicka
inak to by zaujimalo aj mna, lebo niektore porodnice maju vypisane ze si mamicky maju zadovazit ophthalmo-septonex, tak mi to pride sila. 😅 Ta borova voda je stary , dobry recept. Treba sa asi vopred poradit. 😅
ja som ležala s miškom na neonatologii (sa narodil predčasne) a tam mi povedali že kvapky opthalmo-septonex používajú malým detičkám ked sa im urobia kapríky v očku aby ich vedeli vybrať. ja som miškovi dávala tieto kvapky ked mal cca 3 týždne lebo mu trošku začal ísť z očka hnis, a používame ich aj teraz ked mu slzia očká
my pouzivame Vejkan z cinskej mediciny. sice trochu stipka, ale to pravdepodobne vsetky ocne kvapky. hlavne je, ze nema ziadne vedlajsie ucinky, ide o prirodny produkt
Ahoj, my sme sa s pôrodnice vrátili zo zapálenými očkami ale nakoniec nám viac pomohol framykoin :D stále sa mu to totiž vracalo...
nám poradili OCU Flesh, aj očná to odobrila aj detská. Je to taká vodička na vyplachovanie, ak majú bábätká zápal alebo zahnisaný kanálik. Nám to pomohlo. Malá mala škaredé zahnisanie, už som myslela, že pôjdeme na výplach kanalika, ale očná povedala, že len vyplachovať tým Ocu fleshom a keby to neprešlo tak potom prísť, Ona neuznáva vyplachovanie takým malým bábätkám. Môže aj optalmo, ale keď sme dali my, tak mala viac hnisu.
tak mohlo by pomouc mlieko sprskina 🙂
ocuflash