Sú kiahne pre 4 mesačné dieťa nebezpečné?

stanusa999
21. nov 2011

Nas trojrocny bratranec, ktory je v dennom kontaktu so starsou 3 rocnou dcerou ma kiahne...doma mame 4 mesacne babo....je to pre nu nebezpecne? 😕

littledevil
21. nov 2011

Moji chlapci maju akurat teraz kiahne, tak som pozerala nieco na internete a tam som sa docitala, ze pre deti mladsie ako 1 rok je priebeh ochorenia zavaznejsi, ale co to znamena neviem. 😒

kvojtanikova
21. nov 2011

mozno to ani nechyti, ak babatko kojis, malo by mat prirodzenu imunitu od teba kedze ty si uz asi kiahne prekonala. Nie je to sice 100percentne ale vacsina plne kojenych deti to tak ma, ak aj kiahne dostanu, s tvojimi protilatkami z mlieka ich zvladnu bez zavaznych komplikacii. Drzim palce.

monka88
21. nov 2011

Prave som chcela napisat podobnu otazku aj ja.Nas starsi dnes siel po nejakom case zase do skolky a maju tam uz 4 pripady kiahni.No a doma mam 4 mesacne babo a tiez bojujem teraz s touto otazkou,ci nechat starsieho radsej doma - ale dokedy...aby to nepriniesol mladsiemu.
My sme sa pytali aj nasej doktorky a ta povedala presne to iste co kvojtanikova,ze plne kojene dieta by to nemalo dostat.Ale predsa,je este malicke,ze...

titkovamiriam
21. nov 2011

Moj Michal ich mal ako 4m dostal ich od brata a niesol ich lepsie ako 4r. brat,a bol kojený 😉