Sú aj vaše deti častejšie choré?

3. apr 2024

Dieta chodi uz 3rok do skolky (ptedtym jasle),byvalo 2-3x rocne chore.
Teraz?febr chripka,marec bronchitida,mame april a afta s teplotou,
Mna vystrie asi😟😟nie mna uz vystrelo😂

Zmeskala som daco?🫣🫣 😂

Umele vitaminy do dietata nepcham,od narodenia vela vonku aj za chumelice, ako mala chripku som kupila 1x vit C,D,a zinok.Vyhodene peniaze🫣

Aj vase decka su tento rok viac chore ,ci my mame taketo stastie😳😳

adri266
3. apr 2024

Mna skor zaujima, preco musis takuto temu zzacinat ako anonym 😎

autor
3. apr 2024

@adri266 lebo mozem😊🤗

zoja1234
3. apr 2024

@adri266 a co ze takuto temu napisala ako anonym? Nic na tom nieje, je taka moznost a ma na to pravo, plus otazku napisala normalne a slusne... A jej nos medzi ocami vam nahodou nevadi? 🤷

lapersefona
3. apr 2024

Aj u nas podobne asi su tie vírusy tento rok agresívnejšie alebo naša imunita horsia

luccija
3. apr 2024

Myslím, že si na tom este dobre, ale to nechceš počuť🙂céčko, zinok nie sú nikdy vyhodené peniaze tie jej dávaj a skús aj imunoglukan, alebo 7 dňovu kúru teraz má nenápadne názov sú to injekcie čo sa pijú baby určite poradia

blumie
3. apr 2024

Moja je menej chora ako minule roky. V januari bola tyzden so soplom a kaslom doma a vo februari 2 tyzdne zo skolky kvoli chripke. Mimo tychto 2 mesiacov vobec nechybala od septembra. Ale neviem ako ti tato info pomoze.

autor
3. apr 2024

@zoja1234 aka si mila😊 mas pravdu..toto tu je casto.preco anonym. A preco nie?😊ked je ta moznost…
@lapersefona nechapem toto naozaj,nic sa u nas nezmenilo ale tieto 3 mes su o hubu. Ja dufam uz ozaj ze do jesene je to posledna davka choroby😩
@luccija dakujem za radu,imunitu ma super,neni casto chora, v dezembri mala aj prehliadku inkl krv, ja z nejakeho „zufalstva“ sem pisem asi chcem pocut ze v tom nie som sama,lebo toto nepoznam🫣

autor
3. apr 2024

@blumie oh to je super 🤗 je to fajn citat pozitivne spravy😊

muchacici
3. apr 2024

Určite nie si sama, ja som už tiež "vystretá" 😃 vkuse doma s chorými deťmi, no hrôza u nás taktiež. Dúfam, že s teplejším obdobím bude aj lepšie zdravie

liliputka2131
3. apr 2024

Moja predskolacka od septembra ani ťuk ziadne sople kasle neviem co sa stalo 🙈ale som rada

petronellla87
3. apr 2024

Choré ako Choré nie, skôr mám pocit že už 100 rokov má vkuse sopeľ 😅

victoriab
3. apr 2024

Nieze len deti, aj ja som nonstop chora. Uz si znacim dni, kedy ma nebolelo hrdlo alebo som nemala sopel ci kasel.

autor
3. apr 2024

@muchacici bude urcite🙏🏻🙏🏻
@liliputka2131 juj to je super 🤩 parada…👌🏻👌🏻 len tak dalej🤗
@petronellla87 uj🫣🫣🫣 ale ked to ostane len pri sopli bud rada😁😁😁
U mojej ked zacne sopel konci kaslom jak hrom🤣🤣🤣
@victoriab
To mi je luto 😟 neboj bude dobre ked sa otepli.
Ja som praveze fit len krpana vsetko chyti😓

30katrusa40
3. apr 2024

@luccija ťa kura sa volá arkodefensis

adri266
3. apr 2024

@zoja1234 Vadi mi to, ze niektore temy vyzeraju ako keby ich pisali trollovia. Zda sa mi cudne hovorit o tejto teme anonymne, takze podla mna je toto len troll.

autor
3. apr 2024

@adri266 citaj co pisem a ako pisem.
Kebyze som troll tak asi kaslem na odpisovanie ci?
Mozno tu mam sestru,svagrinu a neviem koho a nechcem aby vedeli ze sa „stazujem“
Zamna je moznost anonymnych tem super, ale dam ti za pravdu ze je tu vdaka vacsej anonymite viac troll tem.
Ale ja ozaj nie som troll ,som vynervovana matka i ked viem- su deti co su ooooooovela castejsie chore.
Len ako som pisala- nezvyk u nas

autor
3. apr 2024

@30katrusa40 o tom som pocula😊pozriem to

pohodacka03
3. apr 2024

Deti vo veku 4,3,1 a od septembra chore. Ale ze nonstop. Vacsinou ja s nimi. Tiez chodia od mala von stale. Davam C, D stale a skusala som oscillococcinum, imunoglukan, bronchovaxon, homeopatika, arcodefens kids... A nic nepomohlo. Pediatricka mi vravela, ze tolko pacientov este nemala, jej sestricka ze prvykrat mala kasel 6 tyzdnov a nic nepomahalo(uz ma pred dochodkom). Takze asi len vydrzat 🥴

autor
3. apr 2024

@pohodacka03 ouuuuuu🫣🫣🫣 to sa zle cita.
Ano vydrzat ine nepomoze a dufat ze buduca zima/jar bude lepsie🙄🙄🙄

pohodacka03
3. apr 2024

Ja som si vravela ze ked vyberieme mandle bude lepsie 😂. Nie je. Ale inak ten arcodefens kids zabralo kus, vybrali 3 balenia(mesiac pauza medzi nimi). Najstarsia teraz neochorela a strednemu netrebalo antibiotika. Mne pomaha magnezium, vino a cokolada 🙈😂

autor
3. apr 2024

@pohodacka03 😂😂😂😂😂 zlata😂😂😂😂

nika11103
3. apr 2024

@adri266 prečo sa týmto zaoberas a nicis energiu ? Veď by ju stalo 5 minút života spraviť si nick a založiť taku diskusiu pod nickom. A navyše ešte by som pochopila ak by to bola téma typu “akej konzistencie máte stolicu “ ale toto je absolútne neutrálna normálna téma 🙂 nenic si na takéto nepodstatnosti energiu

autor
3. apr 2024

@nika11103 nick tu mam nejaky ten rocik😊zato anonym
Nerieste kocky 🙏🏻

nika11103
3. apr 2024

Však ja to v dobrom som písala 🙂 nech si každý píše ako chce a že vôbec niekomu napadne sa tým zaoberať

taja567
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. apr 2024

@nika11103 😊
@taja567 jezis maria s vyrazkami no pekne🙄🙄
A ten otecko s kaslom🫣 no komment😳😳

cookie29
4. apr 2024

toto je tema, ktora vzdy vyvola rozkol...
nie moje deti nie su castejsie chore. Vlastne este chore vobec neboli od nastupu v septembri. Ale obe predtym chodili do jasliciek, kde chodia aj chore deti (nezijem na SK) a nikto tu nerobi problem z kasla, soplika a pod. Dokonca aj s kiahnami sa chodi do jasliciek, povazuje sa to za bezne detske ochorenie. A pokial dieta nema horucky (> 38.5) nie je malatne, nezvracia, do kolektivu ho vezmu. Deti si tak vybuduju imunitu. Starsie dieta bolo za posledne 4 roky chore 2krat, raz Covid a raz zapal uska po plavarni... vitaminy ziadne, pestra strava, dostatok pohybu

autor
4. apr 2024

@cookie29 u nas je to tiez tak😊
Som v at pol zivota, najprv jasle,teraz skolka(sukromna) tiez sa neriesia sople ,jemmy kasel.
Tiez nebyva casto chora,len na prelomoch, len tieto posledne 3mes su nechapacky pre mna🫣