Štvorročný syn si poranil ďasienko

svuniecko
24. sep 2017

Dobrý. Chcela by som sa poradiť lebo už neviem čo si mám myslieť.... Máj 4 ročný syn mal vážny úraz kde si poranil tváričku a poranilo sa mu aj ďasienko. Mal ho odrete a ako sa mu to časom hojilo tak mu tam začalo rast niečo ako divé mäso. Pridám aj foto len nieje to dobre vidieť lebo nechce si to dat ani babrat ani dotknúť sa toho ale už to má do trištvrte zubka

kenzom
24. sep 2017

To fakt chces riešiť tu? Načo sú lekári???

pribinak
24. sep 2017

Aku inu radu chces pocut okrem toho, ze normalna matka zoberie dieta k doktorke?

svuniecko
autor
24. sep 2017

Ideme tento týždeň len dovtedy som chcela ci sa niekto náhodou s takym niečím nestretol? A nehľadám tu kritiku ale radu, či nezažil niekto niečo podobné.

svuniecko
autor
24. sep 2017

@pribinak akože som normálna!!! Matka!!! Prežila som si a vytrpela som si zo svojim synom neviete čo!! Tak nemáte právo má súdiť! Keď nechcete poradiť tak si vaše primitívne pripomienky nechajte pre seba!!! Ja nenormálna matka som nemohla zobrať syna skôr k lekárke lebo mal vážny úraz a museli sme nejaký čas čakať kým sa mu všetko zahojí!!! A objednanie u lekára trvá nejaký čas!!!

kenzom
24. sep 2017

Nie na toto by som na objednávku nečakala..toto je surny prípad... !!!!! neviem čo čakáš...

drobcek26l
24. sep 2017

Bože baby vy fakt viete povzbudiť. Radsej sa zdrzte komentára, ja myslím ze maminka dobre vie ze ma ísť k lekárovi len príďte v každom z nas drieme červík a najradšej by sme vsetko vedeli hneď a čakáme ze nas niekto upokojí.
Ja si myslím ze ma to dasienko este nejako podráždene a opuchnuté alebo zapálene este z toho úrazu. Mala som niečo podobne 2 tyzdne dozadu sa mi takto zapálilo kúsok ďasno pod zubom a vedľa neho som mala už dávno zub vytrhnutý a prázdne miesto. A tiež sa mi rám v tom prázdnin akoby začalo takto niečo tvoriť a dosť mi to tam vadilo. Zubár mi urobil komplet dentálnu, vsetko vyčistil dal Herbadent na potieranie a za dva dni bolo vsetko v pohode. Úplne mi to vystúpené ďasno zmizlo a vyliečilo sa. Držím palce a s vsetko dobre dopadlo daj potom vediet

svuniecko
autor
24. sep 2017

@drobcek26l ďakujem krásne.... Zajtra ideme ku zubárke ale už by som to chcela vedieť lebo sa bojím dúfam aj ja ze sa to nejako vylieči. Aj keď malý ma panicky strach taze sa zasa budeme musieť do KE objednať... A po tom úraze neviem ani Zajtra ako si dá pozrieť dasno. Tak už len počkať do zajtra.