Ahojte mamičky. Chcem sa opýtať tých, čo majú s tým skúsenosti. Syn 4 roky, mal v noci teplotu, dávala som mu sirup na teplotu, a popritom sme sa trosku rozprávali. Hovoril mi, že videl tunel, kde bolo svetlo ako slniečko keď svieti a ze tam videl ľudí, ktorí boli v nemocnici a zomreli. Normálne mam strach a neviem co si o tom mam mysliet
Ak mal horúčku tak to môže byť bluznenie. Alebo čosi čo si mozog vytvoril. Neprikladala by som tomu veľkú váhu
No neviem od 4 rocneho by som to nebrala vobec... Aj moj si vela veci povymysla.. A tiez vela veci vidi v telke a tiez kadeco si "donesie" zo skolky. Samozrejme pri vysokej teplote...
Ako malá som mala takéto halucinácie z horúčky pravidelne.
Horúčka dokáže robiť hrozné veci 😕 Dúfam, že sa z toho maličký čoskoro dostane 🙂
@ella_price ďakujem. Jeho ofuklo na Donovaloch, a z toho dostal teplotu. Ale nikdy pri teplote mi takéto veci nepovedal. A keď som sa ho ráno na to pýtala, či si to pamätá, povedal ze áno
@jankap55 Ak je uz v poriadku, tak je dobre 🙂 Vysvetli mu, ze to bol len sen, snivat sa moze cloveku cokolvek a niekedy su sny take realisticke, ze mame pocit, ze to bolo naozaj... Mozno zazrel nieco v telke a jeho mozog to spracovava takto, neprikladala by som tomu nejaky iny vyznam
ja by som sa v tom hlavne pred nim vela nerypala a nepriklaadala tomu nejak extra vahu. Moja si takto vymyslela na babku, ze prababka ju strazi a je tam s nou atd.. no bohuzial svokra to velmi prezivala a mala si vymyslala blbosti stale, lebo to bolo pre svokru zaujimave a vsade to vykladala. Inak moja pocas horucok bezne bluznila.. pavuky, pavuciny... spavala som dlho s nou ked byvala chora🙂 mozno sa to ani viac opakovat nevbude
@jankap55 Akú vysokú teplotu mal?