Štvorročný syn počas teploty videl tunel

jankap55
20. júl 2020

Ahojte mamičky. Chcem sa opýtať tých, čo majú s tým skúsenosti. Syn 4 roky, mal v noci teplotu, dávala som mu sirup na teplotu, a popritom sme sa trosku rozprávali. Hovoril mi, že videl tunel, kde bolo svetlo ako slniečko keď svieti a ze tam videl ľudí, ktorí boli v nemocnici a zomreli. Normálne mam strach a neviem co si o tom mam mysliet

h2
20. júl 2020

@jankap55 Akú vysokú teplotu mal?

sunny8
20. júl 2020

Ak mal horúčku tak to môže byť bluznenie. Alebo čosi čo si mozog vytvoril. Neprikladala by som tomu veľkú váhu

klarissa25
20. júl 2020

No neviem od 4 rocneho by som to nebrala vobec... Aj moj si vela veci povymysla.. A tiez vela veci vidi v telke a tiez kadeco si "donesie" zo skolky. Samozrejme pri vysokej teplote...

ella_price
20. júl 2020

Ako malá som mala takéto halucinácie z horúčky pravidelne.
Horúčka dokáže robiť hrozné veci 😕 Dúfam, že sa z toho maličký čoskoro dostane 🙂

jankap55
autor
20. júl 2020

@h2 teplotu mal 38

jankap55
autor
20. júl 2020

@ella_price ďakujem. Jeho ofuklo na Donovaloch, a z toho dostal teplotu. Ale nikdy pri teplote mi takéto veci nepovedal. A keď som sa ho ráno na to pýtala, či si to pamätá, povedal ze áno

h2
20. júl 2020

@jankap55 Keby mal teplotu okolo 40, tak by mohol mať z toho halucinácie, ale 38 sa mi na to nezdá dosť. Možno by som skúsila zavolať lekárke a spýtať sa na to, nech Ťa ukľdní, ak o nič nejde.

vikusjk
20. júl 2020

@jankap55 Ak je uz v poriadku, tak je dobre 🙂 Vysvetli mu, ze to bol len sen, snivat sa moze cloveku cokolvek a niekedy su sny take realisticke, ze mame pocit, ze to bolo naozaj... Mozno zazrel nieco v telke a jeho mozog to spracovava takto, neprikladala by som tomu nejaky iny vyznam

jankap55
autor
20. júl 2020

@vikusjk teraz už má len mierne zvýšenú teplotu. Jemu okrem tej teoty nič nie je. Ako som už písala, jeho ofuklo lebo bol spotený a z toho to ma

simca06022011
20. júl 2020

ja by som sa v tom hlavne pred nim vela nerypala a nepriklaadala tomu nejak extra vahu. Moja si takto vymyslela na babku, ze prababka ju strazi a je tam s nou atd.. no bohuzial svokra to velmi prezivala a mala si vymyslala blbosti stale, lebo to bolo pre svokru zaujimave a vsade to vykladala. Inak moja pocas horucok bezne bluznila.. pavuky, pavuciny... spavala som dlho s nou ked byvala chora🙂 mozno sa to ani viac opakovat nevbude