Štvorročný syn má problém so sťahovaním predkožky

4. feb 2021

Poradíte mi niečo na sťahovanie predkozky? Maly ma 4 roky a ešte mu nikdy nezisla cela. Doteraz mu to nejako neprekážalo Ale v poslednej dobe cika veľmi malinko a často bojím sa že už mu to prekáža pri cikani. Keď mu treba cikat ide tak na trikrát. Vycika sa malinko a za pár minut sa pýta znova, znova malinko a znova sa pýta

tumira
4. feb 2021

skus kupel v slezovom kvete da sa objhednat v lekarni a byva aj slezovy krem

nikpa
4. feb 2021

Bud ten slezovy krem od Justu ako píše vyssie a sťahovať pod tečúcou vodou, nie nasilu len velmi jemne, casom by mala povolit. A robit to aj niekoľkokrát denne aby sa mu tam pri cikani nezačal robiť balonik. Uz má dost rokov ked to nepovoli doma a pojdete k dr tak mu to pretiahne nasilu, tomu by som sa ja osobne snažila so synom vyhnúť.

lindusss2016
4. feb 2021

Kplko je to v poslednom case? Nemusi to byt sposobene predkozkou, skor to bude nejaka bakteria. Moc mu brali? Mal ho ok? Trebalo by ho dat vysetrit. Skus aspon ty volnym okom posudit, ci nie je zakaleny, nema nejaky cudny zapach, ak ano, isla by som s nim okamzite k dr. Ak sa ti aj zda byt cisty, pre istotu ho daj vysetrit. Mozu tam byt rozne priciny, taktiez nejaka prekazka v mocovode, mozno by trebalo aj urologicke vysetrenie 🤷‍♀️

karhu
4. feb 2021

navstivit urologa

leona45
4. feb 2021

Vy mu stahujte vzdy pri kupani tu kozu. U jedneho syna mi urolog kozu nasilu vytiahol. Nikdy viac a ani to nikomu neprajem. Radsej mu to vy robte, kamilkovy kupel....

kika831
4. feb 2021

Na vasom mieste by som navstivila dobreho urologa- slez nam nepomohol. Dostali sme od urologa kortikoidnu mast a parada.

john3535
4. feb 2021

Niečo na sťahovanie predkožky? Oto sa predovšetkým postará majiteľ pinďura. A už absolutne nie násilné sťahovanie ako to majú ešte stále v obľube poniektorí mudr.popierači mužskej anatómie.... Za týranie je basa.
To že chodi cikať často a pomenej nieje problém v tomto,to by sa nemohol skoro vobec vycikať aby to problém bol. Ma 4 roky a je to chlapec a nie muž.

autor
5. feb 2021

@john3535 lenže je v poriadku aby v priebehu 15 minut cikal aj 4x?

beronsche
5. feb 2021

neviem si predstavit suvis s predkozkou.. Ak by bola tak zuzena, ze by prekazala pri cikani, to by si podla mna videla... No tu nevyriesis, chod k lekarovi..
Hlavne nedovol, aby mu predkozku stiahli nasilim! Este doplnim, ze predkozka sa uvolnuje postupne a ze nejde celkom stiahnut az do predpubertalneho veku je celkom normalne. ...

john3535
5. feb 2021

Môže ísť o prechladnutie, poprípade ľahšiu infekciu...Ako dlho to už trvaá?,stažuje sa chlapec na niečo?

autor
5. feb 2021

@john3535 nejaké 4 dni. On nevraví nič