Zdravím Vás. Moj 4 ročný syn má čoraz viac na zadočku červených vyrážok a hlavne boľavých. Pozorujem že keď sa spotí tak ho to svrbí. Neviem či môžem pridať foto. Vedeli by ste mi poradiť ako tomu zabrániť a čo na to používať ? Ďakujem.
@nikolahusivargova Kludne pridaj foto... tak ti najlepsie poradia.
@romea davala som no veľmi nezabral 😏
@nikolahusivargova to vyzerá fakt jak z potu aj ja som také mávala a keď nezaberá sudocream, neskúšal ste sa opýtať dr, či vám niečo neodporúča?
@nikolahusivargova Mne sa zda ze to ma cele vysypane... zda sa mi ze vidim aj take malinke necervene vyrazticky po celom zadocku... alebo je to jeho normalna pokozka taka?
Nesedava na nejakom vankusi co ma polyesterovy potah alebo nejaka penova podlozka? Proste nieco co by sposobilo nadmerne potenie v tych castiach?
Ak nikto neporadi, skus napisat koznej lekarke co je tu na fore. Vola sa dextella14.
@romea ešte som sa dr nepýtala a momentálne ma dovolenku . Zo začiatku som to neriešila. Myslela som že to prejde keď prejdu horúčavy ale neprešlo. Budeme musieť zájsť k nej.
Nehra sa na trave holy?alebo na kupalisku ste neboli na trave.niekde?Toto sme mali raz na zadku od mravcov.hojilo sa to dlho..natierali.sme pudrovymi kremikmi a cajovnikom postupne sa to vysusilo.
@saxana000 práveže vôbec nie. 😏
@andreatytler ďakujem skusim napísať🙂
@nikolahusivargova ahojky treba kvalitné sliepky, to ma z potu, take co budu pot sať najlepšie čisto bavlnené a skus natrieť sudocremom tej je aj na vyrazky