Maminky, chcem sa vás opýtať či nemáte skúsenosť: synček ( bude mať 4 roky ) sa mi už skoro 3 dni sťažuje na bolesť bruška, ukazuje mi , že bolí niekde v oblasti žalúdka.chodí do škôlky, tam, že nič nespomínal.aj normálne papa, kaka, nie je nejak mrzutý proste nebadám na ňom iné príznaky. ešte podotýkam, že do škôlky chodí rád, ani nemá nejaký stres alebo niečo pod, takže si nemyslím, že by to bolo psychikou.neviem či mám ísť s ním k lekárke alebo počkať,len si nemyslím, že by si bolesť vymýšľal.máte s tým niekto skúsenosť? ďakujem.
@zuzub neviem či ta moja odpoved uspokoji ale mna presne takto dlho a aj v tej oblasti boli tiež brucho.A vobec neviem čim to je 😕 vobec nezaleži či som hladna,alebo najdena.Nemam problem so stolicou ani s prdikmi 😀 Fakt netušim čo to je a tiež mi chuti normalne jest. U nas sa dost vyskytuju črevne virozy ,možno sa to u niekoho prejavi len takto fakt netušim.Ak pojde k dokine daj vediet čo to bolo . 😒
No, tak nieco podobne, ak nie to iste, riesim aj ja. Dcerka (4 roky a 3 mesiace) vo stvrtok poobede v skolke zvracala. Potom este poobede a vecer doma 4-krat. V piatok jej uz nic nebolo. V sobotu sme boli vonku a kedze bola prvykrat poriadna zima, stazovala sa, ze je jej zima na ruky. Domov prisla premrznuta, ruky, aj nohy. Zacalo jej tiect z nosa a zacala kychat, sem-tak kaslat suchy kasel. Teplotu mala vecer 37,0-37,1 C cize mierne zvysenu. No a dnes rano v nedelu vstala s tym, ze ju boli brusko, cele. Nechcela nic jest. Bola bleda a len lezala a lezala, az nakoniec zaspala a spala hodinu 9.30-10.30. Po prebudeni jej uz nic nebolo, vstala, behala, stantila, papala. Teplota sa ale drzala 37,0-37,1 C. O stvrtej poobede uz bola bez teploty a je v pohode aj teraz, len sem/tam vytesie priesvitny soplik a sem/tam zakasle... podla mna trochu vcera vonku prechladla, ale to brusko neviem co bolo, lebo 2 dni predtym uz bola v poriadku a dnes znova bolest bruska a fakt vyzerala chora, bola apaticka a bleda... zajtra ju este urcite necham doma a uvidime ako bude zajtra, podla toho nastupi do skolky v utorok alebo neskor...Ak zistis, co to je, ta bolest bruska, daj mi, prosim, vediet. Dakujem a verim, ze Tvoj syncek uz bude fit 🙂
smer dr. prehmatá mu bruško a povie čo ďalej...