Štvorročný syn má boľavé uško. Čo mám robiť?

zuzanajamriskova
20. jún 2013

ptrebujem rýchlo poradiť....štvorročný syn mi začal strašne plakať že ho bolí pravé ucho.....má dosť hlienistý kašel asi to s ním súvisí lenže už doktorku nezastihnem a pohotovosť detskú nemáme....čo robiť aby som mu uľavila aspon do zajtra?

xenicka13
20. jún 2013

isla by som na pohotovost, daju atb kvapky do ucha, lebo v noci ani spat nebude, to je bolest ☹

cairka
20. jún 2013

Utekaj na ušné do nemocnice, tam mu to pozrú. S uškom by som nečakala do zajtra, ak naozaj plače od bolesti. Bolí ho bruško, prípadne nezvracia?

stanislavao
20. jún 2013

urcite bezte na pohotovost. urcite mate pohotovost, ta je vsade. nemozete mu sama nijako ulavit od bolesti, na to treba kvapky, ktore su na predpis. bolest ucha je velmi silna a neprijemna a nenechajte dieta trapit sa do zajtra. inak sa divim, ze mate chore dieta, ktore reve od bolesti a vy mate cas vypisovat na internet. ja by som letela k doktorke.

gabina123
20. jún 2013

podat kvapky uniflox

kkupka
20. jún 2013

kvapky do uši, ale len na vatovú tyčinku a tak povytierať, potom 1 detský paralen - od bolesti a v prípade horúčky. staré rady - do uška dať trochu vaty potretú detským olejom.

dara76
20. jún 2013

zo zatecenych soplikov moze dostat zapal stredneho ucha. Cim skor to lekar prelieci, tym lepsie. My ako prvu pomoc davame Burow kvapky (resp. ocot) do uska + brufen od bolesti a potom zvacsa smer usne, kde usko vycistia, daju lokalne ATB.

dada97
20. jún 2013

ahoj, mne, rodine, kolegom na bolave usko ale aj ine problemy pomaha emergenci sprey, pozeram , ze si z Detvy, pochadzam z hrinovej a takmer kazdy tyzden posielam domov veci, vedela by som Ti ho dorucit, keby si chcela vediet viac, kludne mi napis do IP mailovu adresu a poslem Ti o nom info, tu to neviem vlozit

daol
20. jún 2013

namoč vatičku do bieleho alkoholu vodka a daj mu do uška mojej to hned zabera