Ahojte potrebovala by som radu ohľadom dcérky (4r.) Posledné obdobie sa stále sťažuje že ju niečo bolí (bruško, chrbát noha) ale vždy len keď ma urobiť niečo čo sa jej nepáči ( dopapat, ísť spať, ísť sa umyť).keď sa hrá alebo dostanete čo chce vtedy sa nesťažuje na nič a vtedy ju zázračne nič neboli..môže si také malé dieťa takto vymýšľat a špekulovať? Lebo už som z nej zúfalá konzultovala som to s pediatrom a tiež povedal že keby ju niečo bolelo naozaj inak by sa správala
@monika191019 Ale ano. Moja sestra toto robila takmer vzdy, ked sme mali vecer upratat hracky, tak ju strasne zrazu bolela hlava.. tiez to zacalo cxa okolo toho veku. Ja som od nej starsia, tak si to pamatam, strasne som sa na to totiz hnevala, aj, ze mama jen uverila. Obcas som povedala, ze ak mna boli. A upratovala mama.
Ale neboj, vyrastie z toho 🙂. Sestra ma v byte vzorny poriadok, upratane, nahana aj priatel 🙂
Takze aj tvoja z toho vyrastie a bude robit v pohode aj tie cinnosti, ktore nemala rada..
Môže si vymýšľať deti špekulujú.. Ale skus povedať malej že ak ju boli toto a to ze pôjde doktorovi... Ale podla mňa keby ju čosi bolelo by plakala, možno kryvala alebo mala obmedzenie pohybu.. Dieťa by bolo ako pri chorobe ležalo by a spalo...
@dadulamamula ona miluje doktora to je pre ňu odmena nie trest alebo vyhrazka 😁
@monika191019 Moja ma dva roky a povie ze joj bolli.ma chrbat kolienko a takto a tiez viem ze si vymysla...🤣takze 4 rocne duplom si myslim a hlavne ked nechce nieco robit tak urcite...
@monika191019 ja som mala to isté z trojročnou stále ju niečo bolelo keď trebalo spať alebo upratať hračky dve hodiny v posteli kričala au au
Časom keď sme si ju prestali všimat to prešlo
@monika191019 jasne skúša, 4 ročne už rozmýšľa, špekulantka je 😁