Štvorročné dieťa má všade vyrážky

28. nov 2020

Prosim, malemu sa na trupe urobili taketo vyrazky, co to moze byt? Zo skolky prisiel s vyrazkami, po asi 2 dnoch mal teplotu 37.5,trvala dva dni. Ma vela soplov.citi sa dobre.

nikpa
28. nov 2020

Vyrážky s teplotou, treba ist k lekárke. Ked sa syn vyhadzal a mal zvýšenú teplotu len som jej volala nakoľko je situácia aka je, nechcela som ho tam vláčiť ale povedala mi ze musim prísť aby to videla ked su vyrážky s teplotou.

autor
28. nov 2020

@nikpa ano, chystam sa v pondelok. A co bolo nakoniec Vasmu?

nikpa
28. nov 2020

Náš mal podobné vyrážky ale do červena, povedala ze su dosť nešpecificke ale ze najviac sa podobaju na osypky. Mali sme len zrazat teplotu nad 38, kedze sme boli v piatok na pohotovosti, v pondelok nam kazala ist k našej dr. Ale teplota zacala klesat a vyrážky miznut, osypky to neboli a ani nevieme co vlastne. Mal to asi 4 dni.

autor
28. nov 2020

@nikpa este rozmyslam, ci nie ta piata alebo siesta choroba. Ruzienka

nikpa
28. nov 2020

Šiestu chorobu tiez syn mal ale vyrážky boli ine a mal ich oveľa menej, vysoka teplota 3 dni a vyrÁžky mu vyskočili az ked ustupila teplota. No neviem, každé dieta je iné.

luciannka83
28. nov 2020

Mne to pride ako zacinajuce kiahne. Mali ste uz?

autor
28. nov 2020

@luciannka83 nie, kiahne nemal. Len nema ani horucky, ani pluzgieriky, len sople stale. Priesvitne.

babydesire
29. nov 2020

Mozno alergia

babydesire
29. nov 2020

Nas mal taketo vyrazky uz dvakrat vzdy na jar/leto trvalo to mesiac az dva kym to zmizlo,bez teploty,bez svrbenia, nic mu nebolo, len teda nepekne to vyzeralo,k alergologicke sme sa dostali neskoro - prave mu to ustupilo takze testy boli negativne, uvidime co bude na jar

autor
29. nov 2020

@babydesire aj to je mozne, mame ist k alergo o tyzden, tak zistim

sunnybaby15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nela6
3. jan 2021

moj mal uz 2x vyrazky, ale vzdy po ukončení teplôt, najprv pri 6tej chorobe, tie boli take nic, na dotyk necitit a kus tmavsie ako jeho pokozka, po mononukleoze mal vsade plno cervenych, a na dotyk boli citit, to skor toto by si laik pomylil s rubeolou... to vase nie je po teplotach, tak ja by som sla k doktorke isto

nela6
3. jan 2021

@nikpa dieta kazde ine, ale priebeh 6tej rovnaky, horucky a po skončení vysev 🙂

autor
4. jan 2021

@sunnybaby15 ano. Alergia na pel. Teplota zvysena bola z prechladnutia.