Štvormesačný syn včera prestal dýchať

ossr
7. sep 2014

Dobry den mam syna 4 mesacneho ma skoro 10 kg snazim sa vsetko opisat....vcera vecer sa napapal dali sme ho odgrgnut...vsetko bolo v poriadku akurat cely den bol nervozny mysleli sme ze zubky dala som mu aj detsky panadol 1.5 ml. A na rukach znicoho nic odpadol..bol studeny nedychal...hned sme ho dalu pod vodu...prebral sa ale plakal slabo oci zatvorene...nebol modry skor bledy...skoncili sme v nemocnici poradte...ps. kojim ho

jaruska8
7. sep 2014

@ossr Mrzí ma, že sa trápite. A v nemocnici čo povedali?

sunshineka
7. sep 2014

Nebude to suvisiet s vahou?na 4 mesiace ma vela kg.co vam povedali lekari?mate uz nejake vysledky?

drobcek26l
7. sep 2014

Neviem Vám poradiť, len som chcela, že Vám veľmi držím palce aby bolo všetko vporiadku

habkacik
7. sep 2014

silno drzime palce...

cerez
7. sep 2014

Je mi tiež ľúto čo sa vám stalo. Radiť v takomto prípade nemá význam, lebo to skôr vystraší. Sestrin syn zas odpadol ako 2 mesačný, ale to bol dôsledok koliky. Neboj bude dobre! Držím palčeky!!!!

ossr
autor
7. sep 2014

@jaruska8 az zajtra nas vysetria cez vikend tu nie su doktori...sme v BB

ossr
autor
7. sep 2014

@drobcek26l dakujeme

cica869
7. sep 2014

a nie je to z panadolu? ja by som nedavala koli zubkom

luba41
7. sep 2014

prečo chcú maminy každý problém v správaní dieťaťka hned riešiť liekmi? ved čítajte príbalové letáky..to nie sú cukríky...a ani tie by ste tak malému dieťaťu nedali..
snad vám nič nenájdu a bude to len reakcia na liek... 😒

adeala
7. sep 2014

@ossr tiež mi to znie ako reakcia na liek. Nabudúce Panadol až nad 38°C, toto bolo zbytočné, mohol mať len zlú náladu..

inull5
7. sep 2014

@ossr v BB si na kojencoch?tak ti okrem iného prajem pevne nervy v tom akváriu..detičky občas majú stavy že sa zabudnú nadýchnuť.isto vám budú riešiť aj stitnu zlazu u malého lebo ma dosť kíl na 4 mesiace ked iba kojis.lebo nám brali tiež hormóny ked mal 6 mesiacov.vtedy mal 72 cm a 8200 gramov a endokrinolog tvrdil že je veľký.držte sa.

ossr
autor
7. sep 2014

@inull5 ano tu v BB je to tu katastrofa

junova
7. sep 2014

@ossr Môj syn má rok a 10 kg. Koľko syn vážil keď sa narodil? Nemyslím si, že si ho liekom proti horúčke skoro zabila. Viem o mamičkám, ktoré pri každom raste zúbkov dávali paralen a dieta nedopadlo. Veľa zdravia vám prajem.

moni244
7. sep 2014

ja som pri raste zubkov dala nurofen a to vtedy, ked sa od bolesti metala v spanku, vas tiez ked bolia zuby, tak si nieco date.

Drzte sa a nech sa to uz neopakuje, nech zistia, z coho to je

iwet7
7. sep 2014

@ossr prajem skore uzdravenie, najlepsiu radu da asi lekar...na margo kojeneckeho odd v bb, ja som bola vlani s malym a podla mna niektore zeny, kt, tam robia nepatria na taketo odd, ale do krcmi k vycapu - ja som teda zazila sestricku, ktora kazdu chvilu chodila fajcit, potom ked len presla popri tych akvarkach vsade za nou smrad, ani sa len neunuvala dat si zuvacku alebo umyt zuby a to bolo nie 1x...som nechapala ako niekto taky moze robit pri malých babatkach. nehovoriac o tom, ze sme mali akvarko hned vedla sesterskej izby, odtial nam svietilo celu noc svetlo, malému to vadilo, dost sa aj budil, takze som behala hore-dole..no a co dodat k tomu, ked ma upozornovali sestricky, ze casto kojim!!!! lebo u nich su 2 alebo 3 hodinove intervaly na kojenie....a co som mala robit s malym, ked si pytal aj kazdu hod??? hlavne, ze na chodbe mali letaciky na temu "kojenie na poziadanie"...este zopar takýchto prihod odtial mam, ale nejdem to tu rozmazavat, aby som ta uplne nevystrasila. s lekarmi som ale bola spokojna, no pri druhej hospitalizacii som radsej volila zv a bolo to tam o dost lepsie..

inull5
7. sep 2014

@ossr ja viem je to hrôza,zažila som to koncom júna ked som tam bola s malým 2 dni pred operáciou lebo na chirurgii bolo plno.boli sme v tej poslednej izbe.no poviem ti to bola očista duše.syna čistili pred zakrokom klystyrmi dosť plakal a bol hladný lebo musel mať prázdne crievka.sestrička di mňa hucala že malý im budí oddelenie a že mňa je tiež počuť ďalej že place lebo ho zle kojim a je hladný.a že je rozhickany že ho kojim na požiadanie a že to musím každé 3 hodky a že ho neviem vážiť a prečo 7 mesačne dieťa nevie pit čaj a nemá cumlik...potom mi v noci volali každú pol hodku az som sa nasrala a od 3 rána som tam spala na stoličke.samozrejme že to nezabudla potom referovať že nezvladam situáciu a synov plač.a vobec to tak nebolo.nemohol pápat od polnoci a na sálu išiel az poobede o 13.30 tak jasné že bol hladný.ani hľadať v kočíku mi ho nedovolili v noci vraj majú rotavirus ani v satke som ho nemohla nosiť.potom ho preložili na JIS ale to na tých kojencoch to bola fakt sila ani netuším ako som to zvládla.zatni zuby,malému spievaj,hladkaj ho,čokoľvek a nech vam to dobre dopadne a nejak ti to ujde.

demo
7. sep 2014

@ossr ťažko sa samozrejme radi, uvidíš ako dopadnú vyšetrenia. Ak sa nič nezistí, zväz do budúcnosti používanie panadolu a všetkých liečiv s látkou paracetamol. On to ti nie je aký neškodný, ako sa zdá. Je vysoko toxicky a je jednou z najčastejších príčin otrav a poškodenia pečene. Ty si ale malému podala dosť malú dávku, takže takáto by problém asi urobiť nemala.

janinah
7. sep 2014

chápem,že si bola v strese,ale dať dieťa pod vodu nie je prvá pomoc,ak ozaj prestal dýchať....predpokladám,že ho v nemocnici povyšetrujú a poučia vás........takže čoto vedieť o prvej pomoci by sa mala každá mamička naučiť,nikdy neviete čo sa môže stať

lauricka
7. sep 2014

@ossr Tvoj maly ma ale nadvahu, to u Vas pediater neriesil doteraz? Mozno to spolu suvisi, moze to byt milion veci, kvoli tomu ste v nemocke, asi uz ostava len pockat si na diagnozu. Drzim palce, aby to nebolo nic vazne.

ossr
autor
8. sep 2014

@junova mal 3400 gr

ossr
autor
8. sep 2014

@janinah chcela som mu dat aj masaz srdca ale zachranar jedine co mi povedal do telefonu dajte ho na zem na rovnu plochu a cakajte zachranku....mali sa nam prebral az pod studenou vodou

ossr
autor
8. sep 2014

@lauricka vazim ho pred a po kojeni...vypije tak cca. 120 ml...ale zle sa to tu vazi na tejto vahe maky sa mika a skace to hore dole

tova
8. sep 2014

wow to je jedna telenovela tie sk nemocnice

luba41
8. sep 2014

@ossr z "vyššej" hmotnosti dieťaťa si nič nerob, pokial je len dojčené, inak zdravé a priberá takto nadmerne z MM, tak je to v poriadku..to píšem len pre prípad, keby Ťa lekári tlačili do predlžovania intervalov medzi dojčeniami, núkania flaše s čajom a pod. .a s liekmi ozaj opatrne, aj v nemocnici..

ossr
autor
8. sep 2014

@luba41 ahoj no uz ma tlacia musim kojit ako hodinky a v noci len raz maximalne 2 x....mam vela mlieka musim ho tu odstriekavat a vylievat....

ossr
autor
8. sep 2014

Tak dnes sme obehali sono hlavicky bruska obliciek...zistili mu reflux mliecko sa mu vracia 4 x za 10 min..co si myslia ze je pricina...pritom ekg srdce a neurologia tie cucky na hlavicku ci nema epilepsiu vsetko dopadlo v poriadku....zajtra mu chcu este preventivne dat strojcek na srdce na 24 hod aj to lebo bola krstna doktorka so mnou inac by nas uz supli domov.....zaver...maly ma reflux...prestal dychat kebo je pahltny a vracia sa mu mliecko

ossr
autor
8. sep 2014

@luba41 a stale ho vazit pred a po kojeni pritom ta vaha tu co maju skace hore dole....je to na nervy

cerez
8. sep 2014

@ossr Reflux sa dá riešiť. Som rada, že zatiaľ je všetko ok. Teším sa s tebou. 🙂

sy_13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz