Štvormesačný syn po každom papaní zvracia

kristhina
12. feb 2018

Ahojte dievcence, potrebujem nejake nazory, rady... Moj 4mesacny syncek, papa UM Nutrilon, doteraz to bolo take, ze zvracal, ale od vcera vecera je to cele zle... Aj si vypyta papat, ale ked mu dam flasku da si glg a vypluva ju, place, rozculuje sa,nechce... Potom to prestane, vypyta si a napapa sa, vypije vsetko, odgrgne si v pohode, ale strasne zacal zvracat, niekedy z neho vybehne huste mlieko, alebo to z neho len vysplechce ako voda, nechapem, moze to byt mliekom? Je to strasny čipera kopenka nozickami stale by sa len jasil, velmi tazko sa po papani udrzuje v klude, je to akcne dieta, ale toto zvracanie ma strasne trapi, nebolo to taketo, nie ke grckanie ako GRCKANIE, viete mi s tym poradit prosim? Budem vdacna za kazdu radu, nazor... Mna uz aj napada ci ho niekto neuriekol... Dakujem za kzde pismenko ☺️

viktorianarjasova
12. feb 2018

a preco nezavolate lekarke ta vam asi najlepsie poradi ? ked sama pisete ze nie je grckanie ako grckanie ..kvoli comu vam napadlo urieknutie?

aduska121
12. feb 2018

@kristhina ahoj mozno mu nesedi mliecko treba sa poradit s dr

siska53
12. feb 2018

@kristhina treba ist k dr.. Moze to byt reflux,ale moze byt aj chory.. Mlieko ste nemenili?

montemotherone
12. feb 2018

Môže to byť mliekom, môže to byť chrípka, reflux... 😶

kristhina
autor
12. feb 2018

Ano zajtra sa chystame, dneska som jej volala, ale ze skor odchadza cize by sme ju nestihli, zajtra ideme, len som chcela nazor inych, to je vsetko..

ryka2
12. feb 2018

chripka,alebo reflux alebo to moze pylorostenoza nepamatam si presny nazov ale to by musel vracat oblukom

amyqce
12. feb 2018

@kristhina ma podlozeny matrac, lezi sikmo stale? u nas tiez stale islo z malej ale nie tak velmi ako pises. pomohlo, ze nelezala rovno. ja neviem nakolko si 4 mesacny uvedomuje, ale ak mu samemu uz vadi to caste vracanie mliecka do krku uz moze byt aj nahnevany z toho a nervy su tiez len zvracanie 😞 dufam nebudete mat nic vaznejsie. tiez radim pozriet lekarkou.

evitka83
12. feb 2018

@kristhina skus ine mlieko. Moja reagovala na nutrilon hnackami, zmenila som za hipp, behom jedneho dna boli problemy prec

kristhina
autor
12. feb 2018

Chripka, hm o tom pochybujem, aj ked no neviem, on sa skeri na kazdu stranu jasi sa v tomto sa nic nemeni, len to papanie...poobede papal bez problemov, ani nevygrcol len ked si odgrgol a to len tak trosicka, takze neviem a teraz zase strajkoval pri papani, hm mam pocit, ze to bude mliekom, som zvedava co mi povie dr.rano ideme...

ivanka12311
12. feb 2018

Moju z nutrilonu zapekalo 🙂 tiez spominam si ze mi grckavala ale malo len ked si schuti odgrgla.Vymenenili sme mliecko za france lait..kazdemu dietatku ine vyhovuje nam france sadol..zavolajte dr povedzte co je vo veci poradte sa snou co vam povie, ked maly neudrzi v sebe ani kusok mliecka zrejme vas posle pre istotu a aj na detske gastro.Ale ja byt vami skusila by som mu vymenit mliecko ktore mu zrejme nesadlo.

ddvorska
12. feb 2018

My sme mali toto isté myslela som si že to má reflux aj mlieka som menila A nakoniec to bola pylorostenoza. Malinka mala mesiac

janci05
12. feb 2018

Ahoj. My sme to mali z prejedania. Veľa toho vypil a potom to vyvracal. Bruško to nestihlo spracovať. Obmedzila som dávku a upravilo sa to samo.

larosabigi
12. feb 2018

Dieťa ktoré je urieknute plače, v kuse. A nechce jesť. Toto nebude urieknutie.

slnecnica321
12. feb 2018

Ahoj...myslim ze zvracka pretoze sa viac hybe a jaší ako píšeš..viac si tlačí na brusko preto aj viac grcne.. moze byt este aj reflux my sme ho tiez mali od mesiaca asi az do pol roka ze hrozne vrackala tak som do UM zacala pridavat Nutriton na zahustenie a bolo po probleme...spavala na vyvyšenom matraci a mliecko mame babylove lebo nutrilon ju zapekal. Lekarka reflux neriesi tusim do pol roka...dovtedy este to ich ustrojenstvo nie je uplne vyvinute a strava sa vracia...skus nutriton ako pisem nam velmi pomohol a ziaden problem sme uz nemali

mirkarose
12. feb 2018

Aj moja vnučka vracala ale pomohol nutril on zahustovadlo a už je v pohode.