Štvormesačné bábätko grcká po jedle

barborieta
30. okt 2013

Ahojte maminy, prosim o radu, ak mate s tym skusenost. Nas krpec bude mat o par dni 4 mesiace. Papame Nutrilon, doteraz sme nemali ziadny problem a malokedy si po jedle odgrcol, stalo sa to naozaj par x- Za posledne dni sa vsak situacia zmenila a po kazdom jedle si odgrcne, niekedy malicko a niekedy je to tak za cca 5PL. Tiez grcka "tvarohy" po dlhsej dobe po papani. Grcka ked si odgrgne, alebo mu to proste zacne tiect z pusy. Som z toho nestastna, lebo doteraz sa to nedialo. Zmenilo sa u nas to, ze maly ako rastie ma viac pohybu, viac casu travi na brusku, viac dviha nohy...a tiez uz skoro tyzden berieme Cebion multi, lebo uz dlho riesime sopliky a toto nam dala dokina na doliecenie, v podstate mozno v podobnom case sa zacalo aj toto vygrckavanie...Nemate niekto podobnu skusenost? To ze periem kvanta veci mi nevadi, ale bojim sa, aby bol maly OK. Dakujem

zahradka76
30. okt 2013

moze byt, ze je to aj zvysenym pohybom, ale moze mat aj kyselinu z toho cebionu.Ved predsa Nutrilon obsahuje vsetky dolezite vitaminy, tak na co este duplicitne podavat dalsie umele vitaminy....Polovicu z toho aj tak vycika, lebo take mnozstvo vitaminov ani jeho telo nestravi. Za chvilu budes prikrmovat, tak skor mu prospeju prirodzene vitaminy zo zeleniny a ovocia. Ak mate stale sopliky, tak je oslabena imunita, tam by som radsej davala nejake dobre probiotika, kedze nie je kojeny.

barborieta
autor
30. okt 2013

Ja si tiez myslim,ze mu to nerobi dobre...davam mu probiotika dophilus infantis, tie mame odskusane. uz sa neviem dockat ked prejdeme na prikrmy.