Čaute baby mam malú princeznú (4mesiace a týždeň) a mame taky problém po kŕmení (je od narodenia na UM) sa vždy dogrcka resp. trosku mliečka vypluje a hneď rúčka do pusinky..Myslíte že to môže byť mliekom ? Máme bebu ,reflux nemáme mala je dobrucka,nie je mrzuta len po kŕmení niekedy mrnci ako by jej bolo malo ale pritom vygrcne niečo. Samozrejme si odgrgne ale hneď s tým ide aj mliečko a keď nevygrcka hneď vygrcka aj po hodine. Budem rada ak mi niečo poradíte🙂 Uvažujem nad zmenou mliečka ale moc nechcem keďže mame aj stolicu normálnu každý deň a bruško ju neboli Ďakujem za každú radu Možno to je len obdobie 😁
@romana0309 nasa tiez tak odgrcavala, tiez mala od narodenia Bebu (do dnesneho dna, 16m), neriesili sme.. preslo to, ked sa viac hybala a tahala do sedu 😊
môj vnúčik to mal tiež a detská lekárka poradila aby ho nosili na rukách vždy chrbátikom k sebe,lebo keď ho dajú tváričkou k sebe ,tak sa mu stlačí bruško a preto grcká,od vtedy mal pokoj
@romana0309 Kolko toho vygrcne? Nas syn tak grckal aj viac ako rok. Ale len malo. Asi tak polievkovu lyzicu. Ale aj niekolkokrat. Nikdy mu to nevadilo. Grcol a isiel dalej. Ak to nevadi ani tvojej dcere, nemenila by som mliecko a netrapila by som sa nad tym.
Mozno skus krmit menej a castejsie.
Moje deti grckali celý prvý rok a to ani reflux nemali. Buď má reflux a ak aj nemá, u nás bolo normálne si aj grcnut a často. Prosperovala,takže som to viac neriešila. Samým im to prešlo okolo roka. Bábätká fyziologicky nemajú tie prichlopky ešte dovyvijane