Ahojte idem si k vám po radu. Dva dni dozadu som spozorovala na mojej dcérke že ľavú rúčku dáva do zadu smerom k chrbatiku. Keď ju mám na rukách automaticky rúčka smeruje dozadu keď je na brušku zas tá rúčka nieje prednou ako práva ale je vyvrátena dozadu keď jej ju popravim chvíľu drží pekne no potom ju zas dá tak ... Samozrejme v pondelok volám našej dr. Píšem sem len preto či ste sa náhodov s niečim takýmto nestretli. Či sa máme báť. Ďakujem za odpovede
myslim ze je to bezne preferuje jednu ruku a druhu este nepouziva najma ak je babatko na brusku treba ho polohovat spravne aby zapajalo do cinnosti svaly na oboch poloviciach tela (nie len ruky) davaj viac hracky do tej ruky ale lekarom nic nepokazis aspon sa ubezpecis ze je vsetko ok popr. vas posle na rehabku
@bjl0803 zvyk? Nasa si tak zvykla tocit vlasky...
@bjl0803 Male deticky nemaju mat preferenciu jednej rucky a toto co opisujes je cudne... ved ako si ona potom moze drzat hlavicku ked je na brusku ked sa drzi hore len jednou ruckou.
Poloz ju na chrbatik a pozoruj ako kope nozkami... ci aj tam nema nejake nezrovnalosti medzi lavou a pravou.
Ako uz radia, natoc na video, co najviac, lebo ako na potvoru, ked pojdete k lekarovi, bude s nou vsetko v poriadku.
Ahoj,Môžem sa spýtať ako to uvas dopadlo bol to len zvyk ako pisali ženy? Alebo toje problém, moj malý to tiež robí
Natoc na video a úkaž neurologické