Dobrý večer. Chcem sa spýtať mám dcérku ma 3r o chvíľu… poslednú dobu nezapája jednu nohu pri chodení po schodoch- čo znamená, ak ideme schodmi dole dosliapuje len na ľavú nohu to iste aj po schodoch hpre.. môže to byt nejaký problém, vďaka.
Možno sa pošmykla niekedy, a teraz sa bojí. Alebo iba zo zábavy. Ja by som to neriešila
@klip0 a čo to môže byt?
Slabšie bruško napríklad
Sledujte to, možno je to len docasne. Ak nie, určite k lekárke, príčin môže byt vela
@julish aké napr? Ona to nerobila.
Teraz začala
Mám susedku, ktorej syn dodnes takto ide po schodoch a chlapec má už 14 rokov a asi pred cca 2 rokmi mu diagnostikovali ADD. No on má toho viac, len teda viem, že aj toto bol jednen z ukazovateľov diagnózy. Ale ako som už povedala, on mal tých príznakov oveľa viac. Vôbec to nemusí u vás nič znamenať, no lekárke by som to pre istotu spomenula.
Chces povedat, ze doteraz, ked chodila dole po schodoch, tak striedala nohy? Lebo neverim... moj syn ma 3,5 a cestou dole nohy nestrieda, iba obcas... stredna zacala nohy striedat az okolo 6 rokov, dovtedy sa bala (?) Neviem...
Akože chodila normálne a už nevie? Šla by som za lekárkou (diagnózy ti nejdem vypisovať, môže to byt vselico, stresovala by si)
To bude len strach. Asi niekde spadla. Zistila, že to boli, asi viac než čakala, tak si dáva viac pozor.
Moja 4 ročná kráča stále jednou nohou napred a ruka na zábradlí. 1,5 ročná za ňou na zadku sa šúľa. A obe tempo ako slimáky..
Už by v tomto veku mala striedať nožičky, ak by to trvalo viac ako pár dní, išla by som k fyzioterapeutke