Studený pot u 2 ročného

zitus3112
8. sep 2018

Ahojte maminky....prosím skúsenosti rady.Maly má 2r a trápia nás momentálne zúbky, idú mu stoličky.Moze ti súvisieť so studenym potom?Vždy keď mi zaspinka hlavička a chrbatik úplne spotené a pritom tvárička ruky a nožičky studené.Vzdy ho prykrijem aby neprechladol.Nedavno sme boli chorý.... sopliky, kašeľ a 37 zvýšená teplota.Co myslíte mám s tým k dr?Ďakujem ☺️

kika831
9. sep 2018

@zitus3112 nas syn sa takto nadmerne zacal potit okolo 3 roka, ked zaspinkal tak hlavicka a chrbatik komplet mokre, koncatiny studene. Hlavne tie prve hodiny spanku. Hovorila som to pediatricke- pre istotu nam pobrala krv na rozbor, ale vsetko bolo negativne. Vravela, ze niektore deti sa vela potia, ale ze to nic zle neznamena. Ale tiez povedala, ze ked je organizmu velmi vycerpany, tak sa moze dieta nadmerne potit. Treba vela tekutin a vitaminov. Ak by to u vas dlho pretrvavalo, tak by som na vasom mieste tiez pre istotu nechala zobrat krv. Drzim palce

janulka2811
9. sep 2018

I moja dcera sa poti nadmerne od narodenia,najtiaz zaspi a mokra ako mys 😂 ma 10r a nepreslo to 😊
Zdrava je ako rybka.Ma to po muzovi,on je taky isty.Tak iba tyzden co tyzden periem povlecenia ... uz som si zvykla po tych rokoch 😂😂😂

lubik87
10. sep 2018

@zitus3112 príliš je zababuseny podľa mňa ..ruky a tvar je studená lebo sa ochladzuje..skús menej prikryť ..veď ty si chyť po športe rameno ..budeš mať studené ale tebe bude horúco..moja má 8 mesiacov spí v tenkom overaly a prikryta je oblieckou z periny. V izbe máme 22 stupňov..ruky líca studené ..za krkom teplé..to znamená že jej nieje zima.

zitus3112
autor
10. sep 2018

Ďakujem baby za rady....verím že to nie je z choroby lebo dnes zaspinkal a nepoti sa tak.....