V izbe mame 26 stupňov, a malý ma stále studené ruky aj nos. Je to normálne? Príde mi už teraz že je teplota vysoka
26 stupnov je extremne vela 🙈 ja mam 2 tyzdnove babo a na viac ako 24 ani nahodou nekurime. Ako sa pise vyssie dietatu sa kontroluje teplota za krkom, prekrvenie ruk a noh este nie je take dobre, preto mozu byt kludne studene.
26 C to je veľmi veľa, ufff
Je úplne nirmalne že maličké deti majú studené ručičky a nožičky či noštek. Ešte im až tak veľmi nefunguje termoregulacia, rozhodne to však neznamená že je bábätku zima
Toto absolutne nie je smerodajne. Teplo skus skontrolovat vzadu za krkom-smerom medzi lopatky.
Nema aj potnicky? Pri takej teplote?
My ked mame viac ako 22 uz si deti davaju dole ponozky.
Mám tri deti a viac ako 23 stupňov sme doma nikdy nemali, keď sme kúrili. Ani keď boli novorodenci. Akurát kúpelňu som vykurovala pred kúpaním. 26 je veľmi veľa. Studený noštek a ruky sú normálne. Skús bábo na zadnej strane krku. Keď je teplý, je mu teplo, odhliadnuc od toho, aké studené má ruky a nos.
Kontroluje sa za krkom.
Je to normalne ale 26? Pri prekurenych izbach hrozi syndrom predcasneho umrtia
Vypni kurenie a vyvetraj si izbu
U deti a zvlast u takych malickych je to normalne. Skontroluj mu za krkom ked ma studeny je mu zima tvoje bude mat mozno skor spotene pri tak vysokej teplote v izbe