Ahojte, pýtam sa recenzie aké máte skúsenosti s týmito náplasťami pre deti. Využívate ich pri zvýšenej teplote aj pri očkovaní? Čo sa u Vás viac osvedčilo...náplaste alebo skôr sirup ?(teploty)
@monickaaa33 pri teplote nie, neznesie to mat na čele 😂 po očkovaní jej ich lepim na nôžky
Po ockovani davam vzdy, pri teplote nikdy, v tom nevidim vyznam. Neexistuje ze co sa viac osvedcilo sirup alebo naplast. Naplast horucku neznizi! Ta ma len poskytnut komfort tym, ze ochladi celo, ked je dietatu teplo z horucky, nic viac, taky isty efekt ma mokra vreckovka napr.
@monickaaa33 Z cela by to strhol, ale po ockovani su super.
@monickaaa33 ako pisu maminy vyssie, tak rovnako u nas- pocas horucky neexist, ona sa isla zjancit, ked som jej to chcela dat raz na celo. ale ked bola po prvych ockovaniach, tak som jej to lepila na nohy a tak zmiernovala opuchy, tam sa mi to pekne osvedcilo.
Náplaste, len pri očkovaní. Od teploty som vždy dávala cipok alebo sirup.
Naplašte som dávala po očkovaní ako prevenciu maly ich nechcel avonu nebolo treba očkovanie zvládol bravúrne
Pri horuckach sirup na striedačku s čipkami
po ockovani ich lepi rovno pediatricka, vzdy nam kaze doniest, udajne to potom zmiernuje opuch atd. maly velmi nemava horucky tak na horucku nepouzivame a ono predsa len sa to aplikuje lokalne, tak neviem uplne ako, ze by som ho oblepila 🙂