Ahojte, idem si k vam po radu...synček aktuálny chorý - vírus - chytene hrdlo, zatekajuce hlieny. Cez den v tomto teple je totálne studený. Nohy ruky chrbátik. Pršteky na nohách a rukách a chodidla teple. V stredu ideme na kontrolu tak sa isto doktorky spýtam len by som chcela pocut názory. Dakujem
@maminecka2 dakujem pekne trochu si ma ukludnila. Pije momentalne dosť ale jest odmieta a polievky dupľom. Zajtra navarím nejaku dobre posolenu a skusim do neho naliať.
Moj beha v plienke a je stale studeny, ale obliect sa nechce ani za boha😂 tak ratam s tym, ze mu je teplo, preto je sudeny...
@erily Hlavne nech pije. Ak nezje vobec nic ponukni mu aj trochu mineralky, pokial to nebude Saratica 😝.
Je to úplne bežné aj u detí aj u dospelých teda aspon u mňa 😁
@erily ..no ak si nemerala aktualnu teplotu, tak nemas vlastne ponatia , aku teplotu ma dieta. to ,ze je "studena" je len tvoj pocit ..nie realita ..teda moze to byt aj realita, ale to nevies. teplotu dietata nikdy neodhaduj, ale meraj teplomerom. mozno mala 36 a ty 37 , tak sa ti zdala chladnejsia .
cize nie odhadovat dotykmi, ale merat teplomerom 🙂 . zrejme jej nic nie je 🙂
@erily Je mu teplo, poti sa, ako sa pot odparuje koza zostane studena. Nemusi mat mokru spotenu kozu, ani mokre oblecenie, koze si vie dost dobre regulovat teplotu. Treba hlavne doplnat tekutiny, aj mineraly- okrem vody, caju, napr. polievku- normalne posolenu, nie uplne dietnu.