Strihanie uzdičky a poškodená slinná žľaza pod jazykom

25. jan 2024

Prosím vás, môže sa stat že pri nástrahu uzdicky sa poškodí slinna žľaza pod jazykom ?

Kamoska má tým straší
Dakujem

pinkgirl
25. jan 2024

Uzdicka je tenučké tkanivo, dr.ho strihne len úplne malý kúsok pár mm. Zasiahnutie slinnej žľazy nehrozí.
Syn to podstúpil u chirurga, všetko ok.

anavixy
25. jan 2024

Nie, ked to robi odbornik, tak nemoze.

autor
25. jan 2024

@pinkgirl vďaka a zvyšok rukami asi roztiahne že tej uzdicky ? U akého chirurga prosím ste boli

autor
25. jan 2024

@anavixy napr Mudr hochel sa považuje za odbornika?

anavixy
25. jan 2024

Ano, myslela som to tak, ze ked to robi lekar a nie niekto, kto to v zivote nevidel.. ona to zas nie je nejaka velka veda 🙂

pinkgirl
25. jan 2024

Nič nemusí dr.roztahovať rukami - všetko čo treba nastrihnut urobí lekár nástrojom.

pinkgirl
25. jan 2024

My sme boli u obyčajného chirurga v ambulancii. Na osetrenie poslala pediatrička.

autor
25. jan 2024

@pinkgirl u koho prosím

lenka2710
25. jan 2024

Malému tiež strihali uzdicku, normálne pedi na poradni! Dvihla jazyk, stihla a bolo po všetkom, malý ani nezaplakal! Je to tenká blanka, tam sa nerobí žiaden extra zásah v dutine

pinkgirl
25. jan 2024

Veď to je predsa jedno ktorý, každý dr.to urobí dobre, je to jednoduchý zákrok. Keď ti napíšem že to bolo v meste od teba 400km, tak za ním vycestuješ len kvôli tomu??

autor
25. jan 2024

@pinkgirl myslela som , že by ste poradila s kým ste boli spokojná

pinkgirl
25. jan 2024

Obyčajný chirurg v poliklinike Sever v Košiciach. Takého lekára nájdeš v každom meste.

anavixy
25. jan 2024

uzdicky striha orl lekar, pediater, zubar, chirurg… my s novorodencami chodime na orl, zacala by som tam. Je to naozaj banalny zakrol, ktory zvladne kazdy lekar. Zavolaj si na nejake orl (alebo inu zo spomenutych ambulancii) ci to robia a dalej postupuj podla odpovede.