Prosím mamicky bábätiek, ktoré majú stridor. Ako dlho to trvá ?
Operačný zákrok, zistili že je to vrodená vývojová chýba dýchacích ciest. Včera ju operovali, dnes išla za ňou aj dcéra. Ide o totiž o moju vnučku malinku. Uvidíme, ako to pôjde ďalej.
@agikaku syn začal chrčkať okolo mesiaca, poslali nás na orl, ja stres. Doktor v pohode, strčil synovi hadičku cez nos pomaly až do žalúdka. Nič nezistil, povedal že je to len nedovyvíjané. Chrčkal tak do pol roka, najmä v spánku a pri nachladnutí, inak nič. Našťastie nás doktor upokojil a nečítala som dr.google, tak sme to brali že to časom prejde a tak aj bolo. Netreba stresovať, treba sa na konkrétny prípad opýtať doktora a viac nehladať.
@suzi9009 oni to myslím nič nerezu, iba roztiahnu a vlozia taký implantátom a viac nic sa počas rastu nerobí. To sa tam prispôsobí. Ale to stridor sa volá len ten zvuk, či hlasný dych. Príčin je veľa. Naša to mala zúžené v hrtane. Tam je veľa chrupaviek a hociktorá sa môže nedovyvinut. Bude dobre,
Ahoj, my sme mali stridor. Mala má 8 mesiacov a po stridore ani stopy🥰
@agikaku Dobrý deň, stále sme v Humennom v nemocnici a už bola pri ňom aj genetička, bol na neurologickom vyšetrení tam doktorka povedala že nevidí nič ale primárka ho chce ešte poslať do Košíc na detskú neurológiu, ale kedy tam pôjde alebo čo to vám neviem povedať, ale už mám celej nemocnice dosť keď vám mam povedať pravdu. A vaša vnučka sa ako ma?
@suzi9009 pozdravujem, našej v Košiciach urobili ten zákrok, dýcha krásne, nič nie je počuť. Vášmu čo v Košiciach robili? Dýcha sám, či je v inkubátore? Je to dcerino druhé dieťa, oproti prvému chlapčekovi je zlata. Ten plakal vkuse. Naša má aj skrytý reflux, po kojenie sa jej časť mliečna vracia späť, ale aj tak je dobre dieťatko.
@agikaku tak môjmu pozerali či má všetko dobre vyvinuté a vraj ma lebo sa ešte v ten deň vrátil späť do Humenného a čakám čo sa bude ďalej diať a dokedy nás tu budú ešte držať. Môj malý ma tiež reflux a pije to zahustene mlieko, ale aj po ňom sem tam zvracia. Som rada že vašej vnučke ten zákrok pomohol, my asi budeme musieť z toho vyrásť pravdepodobne
@agikaku u nás to pri prvom synčekovi bolo počuť asi tak do 3mesiaca, potom sa mu to ozývalo iba keď ochorel niekedy okolo 8mesiaca a potom už vymizlo. Teraz máme 2mesačného a ešte stále to počuť. Chrapčí a híka, aj sa dusí chúďa s hlienmi. Ale on má aj reflux. Takže som z toho na nervy. Každý hovorí, že treba len vydržať. Ja si to hovorím tiež, no je mi ho ľúto. A koľko má Váš drobček? Tak Vám držím prsty, nech Vám to rýchle ubehne.