Stridor a endoskopia u bábätka

malaadka
29. nov 2021

Ahojte, v nemocnici 3mesacnemu synovi zistili Stridor. Objednali nas na kramare na Orl kliniku na endoskopiu. Uspavaju tak male deti, alebo ako to prebieha? Dost sa toho bojim. Zostane tam este aj na noc na pozorovanie? Dakujem za rady a skusenosti.

deniska2107
29. nov 2021

@malaadka Môjmu malému budú 3 mesiace a také mu zistili stridor mi sme zajtra objednaný do podunajských byskupic. Som ako na jehlach neviem čo mu budú robiť ci ho tam nechajú a či mňa tam nechajú snim....

malaadka
autor
29. nov 2021

@deniska2107 drzim palce. Ak sa vam bude dat napisali by ste mi ako to prebiehalo? Dakujem.

janka_266
29. nov 2021

@malaadka neuspavaju ani tam neostane na noc, prídete tam, registrujete sa, potom pojdete do ambulancie, tam mu pozrú ušká a hrdlo, v druhej miestnosti mu sondou pozrú hrtan. Odporúčam tam ísť s manželom, lebo ho tam musí niekto držať a napr. Ja by som nášho neudrzala. Ak teda opatrenia covidove dovolia. Všetko to budete vidieť na obrazovke. Trvalo to pár minút.

malaadka
autor
29. nov 2021

@janka_266 no moze vraj dnu len 1 rodic a dieta. Tak neviem ako to dame...

janka_266
29. nov 2021

@malaadka keď tak ho podrží personál, my sme tam boli v majú, akurát sa uvoľňovali opatrenia

malaadka
autor
29. nov 2021

@janka_266 no dufam lebo neviem ci by som to dala. Pri 1dcere som mala problem pri ockovani jej drzat nohu...

deniska2107
30. nov 2021

@malaadka Určite dám vedieť.

deniska2107
1. dec 2021

Do vnútra pustia len jednoho rodiča a aj keď je zaockovany musí mať test takže som šla ja z malým dovnútra a cez nosohltan mu dali úzku hadicku z kamerou.... Chudáčik tak reval.... Držala som ho.... Ale dali sme to

alka13
15. aug 2022

@deniska2107 prosim kde presne ste boli u koho ?