Ahojte, v nemocnici 3mesacnemu synovi zistili Stridor. Objednali nas na kramare na Orl kliniku na endoskopiu. Uspavaju tak male deti, alebo ako to prebieha? Dost sa toho bojim. Zostane tam este aj na noc na pozorovanie? Dakujem za rady a skusenosti.
@deniska2107 drzim palce. Ak sa vam bude dat napisali by ste mi ako to prebiehalo? Dakujem.
@malaadka neuspavaju ani tam neostane na noc, prídete tam, registrujete sa, potom pojdete do ambulancie, tam mu pozrú ušká a hrdlo, v druhej miestnosti mu sondou pozrú hrtan. Odporúčam tam ísť s manželom, lebo ho tam musí niekto držať a napr. Ja by som nášho neudrzala. Ak teda opatrenia covidove dovolia. Všetko to budete vidieť na obrazovke. Trvalo to pár minút.
@malaadka Určite dám vedieť.
Do vnútra pustia len jednoho rodiča a aj keď je zaockovany musí mať test takže som šla ja z malým dovnútra a cez nosohltan mu dali úzku hadicku z kamerou.... Chudáčik tak reval.... Držala som ho.... Ale dali sme to
@deniska2107 prosim kde presne ste boli u koho ?
@malaadka Môjmu malému budú 3 mesiace a také mu zistili stridor mi sme zajtra objednaný do podunajských byskupic. Som ako na jehlach neviem čo mu budú robiť ci ho tam nechajú a či mňa tam nechajú snim....