Ahojte baby,
Stretli by ste sa so znamimi, ktori sa pred tyzdnom vratili z ciest po vietname, kambodzi a thajsku? Ide mi hlavne o nasho 15m drobca, aby nieco nechytil. Este nema ani ockovanie proti osypkam za sebou a o exotickych chorobach ani nehovorim🙈 moze este hrozit nejaka nakaza?
Ja som bola vo vsetkych vymenovanych krajinach postupne a teda toto sme nikdy po navrate neriesili ani nikto s nami. A boli sme vzdy aj s malymi detmi.
Ja som bola s muzovym bratrancom co prisiel z vietnamu ma odtial priatelku. Aj s malou. Ani rok nemala. Netreba sa stresovat chytit nieco moze hockde. V obchode, mhd...vynenovane krajiny nie su velmi nebezpecne podla mna
Chodite do obchodov/nakupnych centier/kostol/mhd/lekar/atd? Ako vies, ze tam neprides do kontaktu s niekym, kto sa prave vratil z exotiky? Nestresuj.
@lady083 ditto. A momentalne aj zijem v tropickom regione s malym tak to aby sme ani z domu nevysli 😊
@liz_lemon
@lady083
@lucia147852
@tahomi
@ingelika78
Dakujem damy🙂 som nemilo prekvapena ze som jedina svojho druhu, co to vidi ako problem😁 kazdopadne, uz som sa informovala u mudr. a je to tak, ze po navrate z tychto krajin ma byt karantena od deti do 6 rokov min 4-6 tyzdnov🙂
Co sa tyka obchodnych centier, mhd a pod..je pravda ze tam tiez moze cestovat niekto, kto sa prave vratil z exotiky, ale ten niekto nebude moje dieta nosit na rukach, bozkavat a krmit ho jedlom co pripravil..takze sme sa nakoniec rozhodli pockat 4 tyzdne.
@ingelika78 ale predpokladam, ze mas maleho zaockovaneho proti exo.chorobam:)
nie, nestretla