Strava po výbere nosných mandlí

blcha123
7. mar 2022

Čaká nás operácia nosných mandlí + ušiek
Chcem sa pripraviť vopred na to, že moje dieťa bude extrémne hladné po operácii ide klasický na uspanie.
Môže po zobudení jesť čokoľvek alebo si mám dať na niečo vyslovene pozor.
Ďakujem za tip a radu 🙂
- to že v nemocnici dajú nejaké jedlo je síce fajn , ale radšej chcem mať zálohu po ruke

katkatonkova
7. mar 2022

Musí mať kasovite jedlo aspoň týždeň, žiadne bublinkové a sladké nápoje.....

marca12
7. mar 2022

@blcha123 mozes mat v zalohe akurat tak vyvar a nieco kasovite. Neodporuca sa vyrazne ochutene,sladke a podobne.

pribinak
7. mar 2022

@blcha123 po 3 dňoch už syn jedol všetko úplne normálne. Nás skôr upozorňovali aby napr neskákal, alebo napr sa nehral tak, že do niečo naráža

amelie2017
7. mar 2022

Min 2 tyzdne nedavaj paradajky. 10 dni po operacii a chcela som vyskocit z okna.

pribinak
7. mar 2022

@amelie2017 prečo? Toto som nikdy nepočula

annamivo
7. mar 2022

@blcha123 synovi vyberali v januári. Po narkóze keď už mohol tak mal brumika s čajom. Doma tiež také mäkké, kašovite. Dr povedal že na ďalší deň už môže všetko, ale nie horúce, veľmi studené, pálivé, korenené, bublinkové nápoje tiež nie a ak sa dá tak niečo mäkšie. Ešte mu zakázal skákať, búchať hlavou. Nos si musel opatrne fúkať.

amelie2017
7. mar 2022

@pribinak neviem, strasna bolest, ako keby som ziletky prehltla. Az usi boleli.

blcha123
autor
7. mar 2022

Ďakujem vám krásne ♥️
Len ma zaskočilo že sladké nie - rozumiem tým ako len vyslovene sladkosti ? Kasovite veci má napadli presnidavky, jogurty či by to mohla aj také jesť ?
Na operáciu budeme cestovať od skorého rána tak musím vopred mať už všetko zbalene lebo tam musíme ostať do ďalšieho dňa ( skrz poisťovňu)

katkatonkova
7. mar 2022

@blcha123 môj malý išiel ráno a poobede ho púšťali domov.....

lucka114
7. mar 2022

@blcha123 boli sme pred týždňom, pýtala jesť, ale zjedla iba trocha detskej výživy.. cca po 10 hodinách zjedla banán ... Na druhý deň už jedla normálne všetko. Do nemocnice som brala výživu a banán, večer davali puding ...

blcha123
autor
7. mar 2022

@katkatonkova tam kde ideme my žiaľ to není možné :/
@lucka114 ďakujem ♥️

pribinak
7. mar 2022

@amelie2017 pri výbere nosných mandlí? Hm

amelie2017
7. mar 2022

@pribinak 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ to nosnych som preskocila 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

pribinak