Baby prosim vas viete mi niekto poradit? Neviem kam som zapatrosila tu striekacku na davkovanie... panadol mam skoro cely tak nechcem koli tomu kupovat dalsi... cim by som to mohla odmerat alebo kolko je asi tych 7ml? myslim ci nemate niektora odmerane, ze je to mala lyzicky alebo velka... priblizne podla coho by som to mohla nadavkovat... dakujem pekne
@anaviky ahoj, keď máš doma nejaký sirup na kašeľ pre deti tak skús s odmerkou z neho - buď je to kalíšek alebo taká odmerná lyžička. Ja si zvyknem odkladať striekačky od nurofenu, panadolu, antibiotík... Inak môžeš ešte skúsiť polievkovú lyžicu - tá má cca 5ml. 🙂
@anaviky dobre dobre 🙂 kúp si tú striekačku a máš po probléme ... pri liekoch by som sa určite nespoliehala na "lyžičkovú" metodu ... nie je jedno, či podáš 5 ml alebo 7 ml ... lyžičkou to neodhadneš ... ty môžeš mať úplne iné lyžičky ako mám ja a hneď máš problém (poddávkuješ alebo naopak predávkuješ)
presne tak kup si striekacku v lekarni alebo si kup nurofen sirup tam je tiez a pouzijes ho je tam ina ucinna latka
kup si striekačku v lekarni,stoji par centov