Strata hlasu u bábätka

24. jún 2024

Baby babo mi včera večer veľa plačkalo až postupne strácalo hlások…dnes od rana pri plači počuť ako mu preskakuje chudákovi..snažim sa ho nenechsť plakať ale niekedy to proste nejde keďže nam odmietls cumlik. Je to normalne? Mali ste to niektora? Boli sme dnes u pediatra a ja hlupana som sa zabudla na toto opyta🙈

zuza.m
24. jún 2024

Mojim ked preskakoval hlas ,tak zhrubol mali laryngitidu. Davala som calciovy sirup.

really8
24. jún 2024

Plackalo🙈 stalo sa mi to asi raz alebo dvakrat, davala som inhalovat. Na druhy den uz bol hlas taky ako pred tym.

anketkarka
24. jún 2024

Mne bolo povedané, že aj pri refluxe môžu byť narušené hlasivky. Nemusí to byť len laryngitita. Dôležitý je celkový stav malého.

anavixy
24. jún 2024

Pokial ide len o hlas a nic ine mu nie je, tak netreba riesit, pride ako odisiel. Ani vlastne velmi ani nie je ako riesit, kalciovy sirup nema nijako dokazany ucinok na hlasivky. Zaklad je hlasovy klud (v ramci moznosti…) a pomoct moze inhalovanie vincentky, ak mate doma inhalator, tak do toho. 🙂

autor
24. jún 2024

Baby odpovedam takto hromadne- nič iné mu nie je, nemá teplotu, je kľudný až dokiaľ ho netrápi bruško a veru aj reflux máme, takže asi tomu neprospieva..inak sa mi dnes krásne usmieva, sleduje hračky a pozoruje ako vždy, pekne papá a nie je ani spavý alebo nejako inak divný…každopádne plakal mi prvýkrát toľko včera a nevedel sa nijak utíšiť, dnes celý deň dbám na to, aby plakal čo najmenej, no nie vždy sa to dá a najmä mám dnes kontrolu po pôrode a je s ním muž, takže už si malý aj čo to vraj poplakal 🙈 snáď mu to chudakovi prejde lebo hrozné to je, akoby bol po párty🙈😂
@anavixy prosim ťa môžu inhalovať aj také bábätká? Napr. Omronom? Nemáme ale plánujem kúpiť, no nevedela som, či je možné aj takto skoro. Vďaka!🙂

anavixy
24. jún 2024

Ano, mozu od narodenia 🙂 omron ma aj detske masky, ale nemusis ju ani dat uplne na tvar, staci prilozit k nosu/ustam (mozes aj s maskou alebo staci len naustok), kludne aj v spanku a nechat tak inhalovat paru 🙂