Strach z príjmu potravy u 7-ročného dieťaťa

eries
20. jún 2023

Ahojte som strašne zúfalá moje dieťa nechce jesť boji sa prehĺtať s tým že bude zvracať...ma lepšie obdobia a zle obdobia ak ju boli v hrdle alebo má nádchu úplne odmieta... Všetko to začalo po prekonaní črevnej chrípky. Boli sme u psychiatricky, psychologicky tá nám odporučila nech najdeme niekoho presne na tento problém v ZA. PROSIM viete o niekom? Centrum ktoré sa týmto zaoberalo mi nedvíha... Som zúfalá ďakujem

graft
20. jún 2023

@eries napadla ma MUDr.Bačinská v Žilinskej nemocnici. Je detská gastroenterologicka, skús zavolať a povedať, čo je vo veci, možno pomôže.
Držím palce

graft
20. jún 2023
eries
autor
20. jún 2023

@graft ďakujem ale ja hľadám psychológa ona je zdravotne ok , všetky vyšetrenia ma za sebou, ona si aj sama vie povedať že sa proste boji jesť ale až panicky už som zúfalá a hľadám niekoho fakt dobrého

ada_alica
20. jún 2023

@eries tento problém sme mali aj my, po tom čo jej v škôlke zabehlo a vraj sa nevedela nadýchnuť, podľa učiteľky, zvládli sme to doma, doslova som ju musela presvedčiť a naučiť jesť, niekoľko dní jedla iba kašu, dokonca zemiakovú s grankom 🙈no ale k veci ja poznám iba jednu pani doktorku venuje sa trauma ale je v TN, tak som asi nepomohla

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luk25
20. jún 2023

@eries a ani pomixovane nezje?poprípade tie detské výživy, jogurty?

eries
autor
20. jún 2023

@luk25 nie vôbec keď ma tieto extrémne šťavy ma problém aj s čajom a vodou