Maminy prosím poraďte :( mám doma 4 rocneho synatora ktorý sa zaťal a nechce mi vôbec kakať , keď ma ísť na záchod povie že chce ísť už spinkať a keď mu poviem že má ísť na záchod tak to zadrží a nevykaka sa kričí vrieska na tom záchode ja už vážne neviem už som vyskúšala všetko dala som mu prehnadlo easylax po ňom sa v nedeľu vykalal trošku dnes zase boj trebalo mu zas zadržal na záchode kričal dávam mu psylium, slivkový vody, slivky, jablká, hrušky všetko vážne a nič nám nepomáha bojím sa aby sa mu nedomotali čreva
@nikpa ja práveže neviem čo to spustilo raz prišiel a jednoducho povedal že on ide spinkať a ja že ty chces kakať tak som ho dala sadnúť na záchod sa vykakal ale plakal mne v škôlke nekaka zadržuje , ja už fakt neviem ako mu mám pomáhať a momente teraz ho vôbec ani na záchod neusadim lebo na ňom zjape kričí kope neviem vážne
@mon1806 aj my to teraz zazivame, akurat mal syncek 2 roky. Krasne kakal do serblika aj cikal, uz nemal plienky. Raz ako sa postavil zo serbla, odpadlo mu to hovienko na kachlicky, a posmykol sa na nom (groteska 🙄🙂) a odvtedy kaka iba do plienky. Uz plienky nenosi, a ked chce kakat sam si na kakanie donesie plienku, ja mu ju dam on sa vykaka a ideme dalej. Do zachoda ani serbla uz kakat nemieni, robi strasny randal, ked si tam ma sadnut na kakanie. Tak sa vzdy zlutujem a dam mu plienku. Existuje taka knizka o hovienku, to citame kazdy den, uz je to na dobrej ceste. Vcera si sadol na serbel a zacal tlacit, potom sa zlakol. Ale ide to postupne, verim, ze do maturity uz bude kakavat sam do zachoda. 🙃🙃🙃
@mon1806 odporucam tuto knizocku
Skúšam už všetko vážne , jemu treba kakať ale on to všetko zadrží ;(
@mon1806 syn to robil tiež, je to psychicky blok keď to začal robiť z ,,ničoho nič,, viete čo to spustilo? U nás to trvalo asi 3-4 mesiace. Potom si našiel svoje oblubene miesto a tam bol ochotný to urobiť pravidelne, na záhrade v skleníku 🤦 no ale boli sme vďační aj za to. To trvalo 2 mesiace a potom sa vrátil do normálu. Predtým sme tiež dávali preháňadlo a aj glycerínove čipky, inak to nešlo. Ono to chce asi čas, ako to prišlo tak to aj odíde a dovtedy mu pomáhat s vyprázdňovanim ako to ide. Držím palce.