Ahojte, tie co ste davali mlieko kendamil 1, je takato stolica po nom? Ked sa vykakal, az to zabublalo.
Môj ma takú stolicu a dostáva len MM...je to ok?🙏
@lucaren ja mám 2 mesačnú dcérku a také stolica mala keď sme prišli nato že má baktériu tráviaceho traktu Citrobakter. Sprevádzajú veľmi riedke stolice vodové cez deň aj 3-4x a hlasné zvuky s bruška.
@veronikaa_14 citrobakter je normalna bakteria v crevach to vam nebodaj aj liecili?
@aviska áno 2 mesiace a ešte stále ju máme... Dávam jej probiotiká
@veronikaa_14 ale myslim ze liecili nejakymi liekmi. To asi nie ze? Lebo to je normalna crevna bakteria.
@aviska nie len probiotiká sa podávajú...Berie sa ako normálna baktéria ale u malých detí je riziková pretože vodnate stolice spôsobujú dehydratáciu a zníženie hmotnosti čo keď sa stane následne už len nemocnica...
@veronikaa_14 uff musim spomenit pediatricke ze ci to nema. Nasa 7 tyzdnova stale kaka hokaido polievku vobec nema taku tu prazenicu ako mal starsi. A pritom jej davam od 2 tyzdnov probiofix baby.
@aviska no odporúčam si vyžiadať aby zobrali výter lebo tiež som trvala natom... A už sme zobrali 2 výter a ešte stále ju máme
@forte6 ano, na zaciatku ked sme s Kendamil zacinali mala takuto stolicu, taka horcica... postupne troska stmavla a zhustela.