V prvom rade prepáčte za fotky.
Prosím Vás čo si myslite o takejto stolici? Mali užíva coliprev, dvit probiotiká infants dophilus. Je trošku prechladnuty. Zachripnuty, nekasle nos upchatý nemá. Plne dojčeny. Dakujem za rady a názory.
Je to ok. Moja tiež zvykla takúto niekedy mat a je v poriadku. Neboj nič
Moja má tiež takéto zelenkaste posledne dni no mávala oranžové ale teraz zmenili farbu, tiež je plne na mm a má 3 mesiace aj 2 týždne 🙂
zelena stolica byva zo zeleza co ale u vas nie, ked dojcis alebo ak sa rychlo naje, nas to mal, ked okolo 3-4 mesiacov zacal na prse strajkovat a jedol casto ale extra kratko, hlieny v stolici su relativne bezne pediatricka povedala, ze sa bud stale cisti crievko a traviaci trakt alebo to mozu byt zatecene sopliky - tiez som jej parkrat ukazovala fotku a raz sa pokalal u nej a mal primes hlienu, tak mi to vysvetlovala
@roztlieskavacka takisto mával žlté teraz takto včera mal žlté .. odkedy ma coliprev tak som myslela že lepšie bude čo sa týka farby
@petamich môj sa napapa za 5-10minut skor za tých 5. Hlieny môže mať možno z toho zachripnutia 🤷🏼♀️
@dwightvb bolesti mával ale len pri prdeni a kakani nie bezprostredne po nadojceni. Odkedy ma coliprev pekne sám sa vykaká aj vyprdi často sme dávali rúrku totiž.. prospieva pekne za 9dni pribral 210g. Nekludny je iba keď je hladný alebo chce spať. Môže mať ešte crievka také nedozreté že nevedia poriadne spracovať laktozu z toho takáto zelena stolica?
@dwightvb sak ten coliprev je enzým laktazy kt pomáha spracovať laktozu tak niaky enzým v črevách ma ale asi nedostatok..
Môj mal zelenú z abkm
@danielahamar teraz takúto mal.. ale na začiatku vlasne takéto stolice ma 2tyzdne cca.. neprejavila by sa abkm skôr?
Až v 3mesiacoch,u môjho to spustilo očkovanie a potom aj koža samozrejme zareagovala. Mne stále hovorili, že zelená je železo z UM, ale ak divne vyzerá, aj zapácha, tal to ok nie je,aj tým pádom, ak stolica rozbor bol ok. A za mňa sú v tej stolici hlieny.
@danielahamar môj ma exem od 3t.. resp ma kozu suchu. Ale zelene stolice začali až potom. S hej sú tam hlieny to vidím. Len je taký prechladnuty ci to nie je aj z toho ja neviem
Môže to byť aj hlienmi tými inými, treba to od sledovať, napr. aj to, či je potrebné dávať colliprev, ak áno o niečom to svedčí, ale to je môj názor a poznatok
@danielahamar áno ja viem môže to svedčiť o intoleranci laktozy. Bez coliprevu ho nafukovalo, ťažko sa mu kakalo atd.. záchvaty plaču mal keď mal nafúknuté brusko
Dobre a ty si vysadila všetko mliečne zo stravy?
@karola987 možno to máme aj my. Aká bola liečba??
@karola987 ach dúfam že tiež ma malý ,,len,, niaky vírus než iných príznakov.. ale teraz som skúsila nepit mlieko a mal hnedozltozelenu.. dnes som si dala deci mlieka tak uvidíme.. ale iné som nevyradila len čisto mlieko
Vysadiť mlieko pri takýchto veciach, je dosť zásadná vec. A nie len tekuté, ale proste všetko, kde je mlieko. A najmenej 3dni,aby sa dostavil 100% vysledok
@danielahamar prosim po kolkych dnoch sa Vam zlepsila stolica ? my mame vysadene mlieko a vsetky mliecne vyrobky tyzden kedze mala malicka krv (krvave hlieniky ) a vobec ziadne zlepsenie - prave mam pocit ze je stolica viac a viac zla :(
@domi51714 ja som po 3dnoch videla zlepšenie určite, ale ešte stále stolica nie je ok, stále je hnackova a to už bude mať 2r co chvíľa. Môj ale krv nikdy nemal, nemá náhodou aj zápal čreva?
@danielahamar ja Vam uz neviem, cakame na vysledky ci nahodou nema aj nejaky virus :( verim ze vsetko bude OK 🙂
Prosim Vas, ako to dopadlo? Z čoho to mal?
@chudivaniova dočasnú intoleranciu laktozy dala som mu coliprev pred každým kojenim a bolo dobre 🙂 v 5m to prešlo samé
Dobrý deň. Aj vám to nejak zisťovali? Nejake testy atď...