Stolica u nedojčených deti

16. sep 2022

Prosím je normálna zelená stolica u 4m dojčata na UM? Doteraz bolo aj čiastočne aj kojene a malo stolicu raz za deň žltú pripadne trochu nazelenalu... Kojenie je už minimálne a stolica 8xdenne zelená

paciko9
16. sep 2022

Moze to byt aj mliekom, ktrore obsahuje vela zeleza. Beba obsahuj zelezo.

aliaray1
16. sep 2022

8x denne? Volala by som asap pedi.

Pocuj to mi pride ci nema hnacku.
Podavas aj vodu alebo caj? Ja by som ju zavodnila a riesila tu castu stolicu, merala teplotu. Lebo toto sa mi zda moc a to nasej idu zubky od 2.5 mesiaca. Nasa bola tiez aj kojena a dokrmovana a stolica raz za 3 - 5 dni. Mala uraz a niekolko tyzdnov len na UM a stolica 1x denne ale nie 8. A bolo to presne vo veku tvojej.

petamich
16. sep 2022

@aliaray1 nas maly bol kojeny, neskor prikrmy atd. a bezne mal stolicu 4-5x denne 🙂 a nie nebola to hnacka, suhlasim, ze 8x je vela a autorka by to mala riesit s pediatrickou, co som ale chcela povedat, ze nie kazde dieta ma stolicu raz za x dni, je uplne bezne, ze po kazdom jedle 🙂 aktualne ma rok aj cosi a stale kaka 2-4x denne, vela zje, vela vylozi

aliaray1
17. sep 2022

@petamich super dik za info. Ja som ju pochopila tak, ze je kojena a zaroven UM, to bola aj nasa. Mozno je to jedno a veru kakavaju aj takto, dobre vediet. Ale 8x je za mna uz show stopper veru.

Krasny vikend ti 🤗😁

autor
17. sep 2022

@aliaray1
@petamich je na UM a čiastočne kojenia ale mlieka mam veľmi málo... Na UM jbeuz vyše mesiaca a doteraz mávalo žlto hnedú stolicu ale teraz ma zelenú.... Ale ma normálne kasovitu nemá hnackovu...