Stolica u 3-týždňového bábätka

veron2811
3. feb 2023

Dobrý večer, prosím vás, maminy, ako často by malo bábätko kakať? Malý má 3 týždne, papa sunar prémium 1, mliečko svoje mu 2x za deň odstriekam, viac nemám. Dávame espumisan L pred každým papanim, lebo mal kŕče, pekne prdka teraz , nemá nejaké bolesti, neplače, len to, že sa vylakalo, že len 1x za deň sa vykaka, je to ok alebo? Ďakujem za každú radu.❤️

lilienkah
3. feb 2023

Je to v poriadku, keď dojčíte nemusí kakať aj 14 dní (materské mliecko je celé stráviteľné), keďže kombinujete stolica raz denne je v poriadku…moja dcérka bola čisto na um a kakala každé 2. papanie aj ti je v poriadku 😄

veron2811
autor
3. feb 2023

@lilienkah hej, hej to som čítala, že ak je bábätko plne kojené, nemusí dlhšie kakať, len keď ten náš krpec papa 2x za deň moje a inak sunar, som bola taká z toho... Ale ja si myslím, ze keby mu niečo bolo, zapekalo ho, tak plače, alebo niečo, nie? Ďakujem. 😇❤️

tinka_1807
3. feb 2023

@veron2811 Náš malý počas šestonedelia kakal ako že 5 krát denne. 🙈 Potom sa to ustálilo na 1-2 krát denne. Pediater mi povedal, že u malých detí všetko medzi 5 krát denne a raz za 9 dní je úplne v poriadku, ak nemá kolíky a bolesti. 🙂 ... 1 krát je úplne bežné, buď v kľude 🙂

veron2811
autor
3. feb 2023

@tinka_1807 ďakujem 😇 ono sa stane 1- 2x za deň, že sa krúti, ale pocvičíme, poprdkame a dobre 😂 ale hádam je to ok a nemusím hneď volať pediatričke 😇❤️ a je ok, keď mu dávam ten espumisan pred každým papanim???

lely1234
4. feb 2023

@veron2811 ja som plne kojila do 6 mesiacoch a kakal mi raz za 10dni/11 dni😀 a bol úplne oka. Po zacatí prikrmoch začal už tak raz dva x. 🙂 Myslím že je to u vás dobre

veron2811
autor
4. feb 2023

@lely1234 ďakujeme ❤️😇