Stolica bábätka

17. máj 2022

Ahojte, mesačná dcera má od soboty hnacky, dnes som v stolici našla toto. Nestretol sa s tým niekto, čo to môže byť? K lekárovi samozrejme ideme, len ci sa s tým niekto stretol.

autor
17. máj 2022

5 mesačná, šory, nejak mi to tam vypadlo

anulienka99
17. máj 2022

Nemá soplíky? Vyzerá to tak hlienovite. Keď má dieťa soplíky, môže byť stolica hlienovitá.

autor
17. máj 2022

@anulienka99 nie, práveže nemá žiadne iné problémy, a toto určite nie je hlien, ten je roztieratelny. Toto je také zelatinove, nedá sa to rozotriet, ani rozlúčiť. Ako keby to bol nejaký parazit alebo co. Dajaká hlista, len sa to nehybe🤷‍♀️

anulienka99
17. máj 2022

Tak potom smer lekár. Potom napíš, ako ste dopadli a čo Vám povedali. Dúfam, že to bude ok. 🤞

andrea_prestastna
17. máj 2022

Mne to pride ako larva niecoho hned by som to poslala doktorovi ak sa da

andrea_prestastna
17. máj 2022

Vidis? Nepodoba sa to?

miskamicha
17. máj 2022

Zubky. Vtedy tiez zvykne byt hlienovita stolica. Aj moja tak mala asi 3 dni..ale hnacky no ty nevies ci do toho aj nenacika 🙂 ale citam ze akoby to bol nejaky parazit. Vezmi so sebou k pediatrovi. Poslu na rozbor. A aj stolicu odober.

autor
17. máj 2022

@andrea_prestastna už som poslala doktorovi. Tak uvidím.

autor
17. máj 2022

@andrea_prestastna popozerala som asi všetky larvy, parazity, len ta veľkosť je iná u všetkého. Toto by bol potom gigant. Uvidím co povie doktor

autor
17. máj 2022

@miskamicha hej hej, hnačku môže mať aj od zúbkov, lebo všetko tomu nasvedčuje, že pomaly sa pýtajú na svet. Len toto ma zmiatlo teda docela.

miskamicha
17. máj 2022

Verim ze to noc vazne nebude. 😊

andrea_prestastna
17. máj 2022

Drzum palce daj prosim prosim vediet potom

andreatytler
17. máj 2022

Davas aj prikrmy?

autor
17. máj 2022

@andreatytler hej, davam

autor
17. máj 2022

Baby tak si predstavte, ja toho môjho muža asi niekde zakopem. Príde domov a ja, hen co z nej vyliezlo. A on na to, ja som jej dal kúsok čerešne. Som myslel, že to vypluje a ona to zhltla, tak to bude ten kúsok.no neprizabili by ste ho? Ja som s lupou skúmala, či to má nejaké oci, prisavky a tak, poslala to doktorovi. Teraz budem fakt za sibnutu 🤣🤣🤣

andreatytler
17. máj 2022

😀😀
Presne mi to prislo ako napoly straveny kusok ovocia.... ze ak sa nahodou pritrafil v prikrme, 😀
Tak ale mate nieco na co budete zo smiechom spominat.

autor
17. máj 2022

@andreatytler no, to teda budeme, on sa skoro postal od smiechu. Ale skoro som ho prizabila. 🤣🤣🤣

andreatytler
17. máj 2022

Inac zapisuj si taketo pribehy. Teraz sa ti zda ze na to nezabudnes, ale ono sa toho tolko premelie, ze clovek rychlo zabudne.

autor
17. máj 2022

@andreatytler to by som fakt asi mala. A rovno asi do albumu aj s fotkami 🤣🤣🤣 lebo môj muž je nekonečná studnica hovadin🤣😅 dik za radu 😊