Stolica 4-mesačného bábätka po umelom mlieku

29. jún 2023

Ahojte prosím je v poriadku takáto stolica u 4 mesačného bábätka na UM?
A co mnozstvo po 1 dni bez kakania? Doteraz mal moje mlieko tak neviem ci mu toto umele vyhovuje či to má takto vyzerať.
Inak je kludny neplače ale kaká len po rozbaleni plienky ked ho utriem pri prebalovani tak ako keby tym tlakom na konečník pri utierani tak až vtedy začne tlačiť to je normálne?? Lebo pri MM to z neho len tak strieľalo.
Fotku pridám do komentáru.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taktotedanie
29. jún 2023

Ak um obsahuje vela zeleza stolica je zelena
Ale takato konzistencia teda nie

simona92101
29. jún 2023

Mne to pride velmi tuhe,na to ze nepapa este prikrmy..

marcellka32
29. jún 2023

Pridala by som čistú vodu piť je to tuhé

andreatytler
29. jún 2023

Farba je podla mna OK. Ak kaka len 1x denne, tak toto je dobra konzistencia, lebo cim dlhsie je hovienko v creve, tym hustejsie je. Ako casto kakal ked bol na materskom mlieku?
Co moc? Akej farby je?
Ak si urobila zmenu z materskeho na umele len pred par dnami, tak by som pockala 2 tyzdne a az potom riesilala zmenu mlieka. Podla mna traviaca sustava potrebuje urcity cas na akomodaciu. Ale sk sa to viac zahusti, riesila by som to hned.
To ze kaka po tom ako ho utries je myslym normalne. To je caste ze stolica pride v momente ked sa stimuluje konecnik.

evickuska
30. jún 2023

Mali sme to rovnako, prve stolice boli taketo, zapekat ho bude, zatial bud rada, ze kaka sam. Nam od UM nekaka sam. Ale zozltla nam atolica z takychto "pucikov" cca do tyzdna. My sme po mesiaci vymenili Sunar za Nutrilon, mozno aj to pomohlo.

autor
30. jún 2023

Ďakujem velmi pekne za rady.
Moč je taky do zlta ziadnu zmenu som nepostrehla a na MM sa kakanie ustalilo na 2x za deň ako hodinky rano a večer.
Mlieko ma zatiaľ 10 dni tak dam tomu este par dni.
Fotku mazem.