Ahojte mamičky uz6som tu písala dcérka 4roky prekonala črevnú virozu. A dnes šla na malú potrebu a vraví mamka štípe ma keď curam. Všimla som si ze zvonku má zapálené dosť nepríjemne. Mali ste s tým skúsenosť? Môže to byť z hnaciek nechtiac alebo z tej virozy. Čo na to? Chce zo antibiotika? Ďakujem všetkým za rady
Je, otázne, čo ju štipe. Je možné, že ju štipe,len pokožka, ktorá je podráždená od hnačky, alebo ju štipe močová trubica.Určite, po sprche natrieť pokožku bepantenom,imazolom,alebo pythiolom.Pre, vlastnú spokojnosť by som odniesla ranný moč k pediatrovi.
@sofia1979 či je to na antibiotiká neviem, ale za návštevu dr. to určite stojí. Môžeš jej dať zatiaľ vypiť urologický čaj alebo extrakt z kapucinky
@kacernakokse áno aj to som jej spravila a mám aj urinal sirup tak preventívne
@anna777115 áno to určite urobíme ďakujem za radu
@sofia1979 ved uvidite, ci mast pomoze a bude lepsie. Moze byt len podrazdena pokozka.
Mozte skusit urolog.caj a vela pit a pit.
Prinajhorsom k dr.na kontrolu mocu, ci tam neukaze hnis.
Mojho v zime niekedy boli uz od skolky, moc stale ok, uz sme aj na urologiu chodili a nic nenasla.
@sofia1979 dobrý deň. Moju dcerku keď spipala pisulka tak som ju natrela mastickou imazol ktorá je pre babetka na zadocek a ulavu pocítila okamžite 😊