Štípanie a začervenanie intímnych partií u 4-ročného dieťaťa

27. okt 2022

Ahojte, chcem Vás poprosiť o radu.
Mam 4 ročnú dcérku, ktorá chodí už druhý rok do škôlky. Problém je v tom, že sa po cikani zrejme niekedy neutrie- zabudne si zobrať papier. Po kakani ju utieraju učiteľky, ale už pár krát prišla s okakanymi nohavičkami, že bola zle utreta 😔 Problém je v tom, že jej okamžite začervenie pipina aj ritka. Teraz sa jej na ritke urobili červené bolestivé vyrážky- netuším z čoho. Aj teraz plakala od bolesti keď som jej to natierala.😪 Nechcem ju stresovať lekárkou, som rada, že jej to môžem natrieť ja. Aj keď s tým dosť" bojujeme". Hygienu dodržiava, umyva sa každy deň. Keď je doma, vždy sa pekne utrie, neni s tým problém. Len v škôlke. Mate niekto skúsenosť čím jej to natierať? Aj tie vyrážky? Ďakujem

pauli89
27. okt 2022

Skús gafrovu mast s ichtamolom. Ja mam sice chlapcov, ale na každé začervenanie odspodu zabera 100%.

sono2
27. okt 2022

Ja používam Framykoin na večer, ráno nebude so ničom stopy. Je to atb krém, ale ja radšej volím takúto jednorazový silný krém ako to krémovať 3 dni, kým to bude krajšie

beruska.jk
27. okt 2022

U nás to isté. Moja ma tiež 4 roky zachviľu. Oni sa ešte nevedia poriadne utrieť po cikaní. Sprcha každý večer a kontrolujem, či nemá začervenanie. Ak má, dávam bepanthen na noc. Na horšie stavy máme Imazol.

ibrunova
27. okt 2022

Imazol krémpasta

autor
27. okt 2022

Ďakujem baby, zbehnem zajtra do lekárne.