Ahojte, chcem Vás poprosiť o radu.
Mam 4 ročnú dcérku, ktorá chodí už druhý rok do škôlky. Problém je v tom, že sa po cikani zrejme niekedy neutrie- zabudne si zobrať papier. Po kakani ju utieraju učiteľky, ale už pár krát prišla s okakanymi nohavičkami, že bola zle utreta 😔 Problém je v tom, že jej okamžite začervenie pipina aj ritka. Teraz sa jej na ritke urobili červené bolestivé vyrážky- netuším z čoho. Aj teraz plakala od bolesti keď som jej to natierala.😪 Nechcem ju stresovať lekárkou, som rada, že jej to môžem natrieť ja. Aj keď s tým dosť" bojujeme". Hygienu dodržiava, umyva sa každy deň. Keď je doma, vždy sa pekne utrie, neni s tým problém. Len v škôlke. Mate niekto skúsenosť čím jej to natierať? Aj tie vyrážky? Ďakujem
Ja používam Framykoin na večer, ráno nebude so ničom stopy. Je to atb krém, ale ja radšej volím takúto jednorazový silný krém ako to krémovať 3 dni, kým to bude krajšie
U nás to isté. Moja ma tiež 4 roky zachviľu. Oni sa ešte nevedia poriadne utrieť po cikaní. Sprcha každý večer a kontrolujem, či nemá začervenanie. Ak má, dávam bepanthen na noc. Na horšie stavy máme Imazol.
Imazol krémpasta
Ďakujem baby, zbehnem zajtra do lekárne.
Skús gafrovu mast s ichtamolom. Ja mam sice chlapcov, ale na každé začervenanie odspodu zabera 100%.