20 mesacnemu synovi sa zacali asi pred tromi dnami objavovať stipance ( alebo pupka) neviem to identifikovat. A dnes uz ich ma docela dost.... keby bolo leto myslela by som si ze je to od komara... podoba sa mi to na to.... niektore su vacsie, ine mensie, tmavsie, bledsie... a vsade... sj na vajickach a cikulke. Uvidim co bude zajtra... a v pondelok idem s mladsim synom k doktorke tak zoberiem aj jeho.... teda ak to nebude zajtra vyrazne horsie.
Ine priznaky nema, nezda sa mi ani zeby ho to svrbelo... napada vas co by to mohlo byt?
@hettinka noo napadlo ma to ze som mala fotit... ale uz spi... zajtra odfotim. Aj mna napadli, ale citala som ze by mal teplotu. A nema.
@kvikina087 nemusi mat teplotu
@karamelka007 no tak potom to moze byt... zatial to tak nevyzeralo ( aspon nie tak ako som nasla na nete ) ale mozno to pride. ZTial to ozaj vyzera ako od komara... nieje to akoby naplnene tekutinou. Niekde su to len male botky inde väčšie.
@kvikina087 nasi vobec teplotu nemali a ani ich to velmi nesvrbelo. Pozri mu aj za uska a pod vlasy, tam je to velmi caste.
Stipance by mali v strede vpich ak nie je nie su to stipance
Dnes sme boli u doktorky a ze asi alergia na nieco... ze ista si neni. Dostali sme fenidtil a diétu a budeme cakat.
Daj foto. Ale možno aj kiahne.