Dobrý deň.
Malý má 4 mesiace a od dnešného rána sa mu stále štikuta,už som skúšala asi vsetko,fúkať na neho,dať mu mliečko a vodu,troška ho vyľakať a stále stále to pretrváva. Neviem čo vyskúšať aby sa mu toľko nestikutalo,už je z toho celý nervózny
@nika82 stále je suchý...aj rúčky má teple,takže mu ani zima nie je :/
U nás bola štikútka jeden z príznakov skrytého refluxu. Nevracia sa mi mliecko- biele bodky v ústach, nechrčí?
@jazula nie vôbec 😶ani nemáme reflux potvrdený... On doteraz skoro vôbec nestikutal a aj keď áno len chvíľu a potom bo klud. No dnes to trvá od rana
Tak potom asi len bude treba počkať, kým to prejde, recept žiaľ nemám 🤷🏼♀️. Naša štikúta vcelku často, kvôli nezrelej nervovej sústave, plus ten tichý reflux. Zatiaľ mi na to nezabrali žiadne babské recepty… Občas sa smejem, že robíme milkshake 🙈 - ja dodám milk a malá urobí shake 😂. Už aby tá ich nervová sústava dozrela a prešlo ich to…
Ahoj, ešte sa hovorí, teda mne tak povedané bolo, že sa deťom štikúta ak im je zima 🤷♀️
U nás je to tak, že keď rano začne , tak cely deň štikúta aj v hodinových intervaloch . Aj mladsia ,aj starsia.
sestrine vzdy stikutali ked boli pocikany