Maminy, posledné cca 2-3 týždne bojujem s
,, problémom". Malá (za chvíľu 3 mesiace) sa napapá a keď ju dám odgrgnúť, vyblinkne dosť mlieka. Aj 10ml. Potom hneď chytí šťukavku a má ju aj 15 minút.
Aj v brušku mala stále štukavku. Avšak prvé 2 mesiace vôbec negrckala. Sme na UM Beba HA.
Vaše skúsenosti? Mám ju po papani hneď dať odgrgnúť alebo chvíľku nechať poležať a až potom, alebo vôbec nedvíhať, ja už neviem. Možno pre niektoré to bude hlúposť ale trošku ma hnevá že je stále od mlieka, stále ju musím vlhčenými utierať, stále prezliekať. A znepokojuje má, že predtým vôbec negrckala...
@veronika4495 neplakala by pri refluxe? Lebo ona neplakáva. A to viem že za to nemôže predsa.... Preto sa pýtam aby som jej vedela pomôcť.
@veronika4495 áno akurát čítam. Počas papania dať odgrgnúť, potom nech dopapa, vypodložiť matrac, tiež zmeniť cumlík aby nehltala vzduch 🙂
urcite nechat odgrgnut na pleci, nie hned do postielky. dobry je sirup gastrotuss - dava sa po krmeni, neutralizuje a aj zahustuje obsah v zaludku, ma ochrannu funkciu na sliznicu aj v pripade refluxu. treba vyskusat..
my sme na začiatku mali tiež Beba HA potom sme prešli na Beba comfort, ja by som vymenila cumlik a kŕmila by som vo vyvysenej polohe.
Aj môj malý grcnul po Bebe, mali sme aj tichý reflux. Zmenili sme mlieko na HiPP AR a úplne v pohode, vôbec po ňom negrcal. Myslím, že je to v tej Bebe.