Dobry den je normalne ked ma dcerka casto stikavky? Nie je to vzdy ale stava sa ze niekedy tri styri dni po sebe mava stikavky aj 4x denne. Nerozumiem preco. Prejedena nie je davam jej tak ako vzdy ani zima jej byt nemoze ma tielko body a kurime vsade rovnako na 21-22 stupnov a pocikanu plienku tiez nemava casto menim. Dakujem za rady
@avery2506 Presne aj nas syn čikutkal (tak sa to vola u nas) velmi casto (boli dni ze aj 2-3x za den) v prvom roku ale nijak velmi mu to nevadilo. Aj napit mlieka sa vedel pocas toho cikutkania. Doktor povedal ze to je uplne bezne a neskodne. Po prvom roku sa to zlepsovalo. Tera ma 3 a cikutka velmi velmi malo. Ani sa nepamatam kedy to mal naposledy.
Pocula som ze cikutkanie je sposobene podrazdenim nervu, ktory ide do branice a to potom sposobuje stahy branice. Ten nerv je taky nepodarok evolucie. Je zbludily. Namiesto toho aby vychadzal s chrbtice hned vedla branice, tak vychadza z hornej casti chrbtice a potom ide nadol k branici a tym padom sa lahko podrazdi.
@avery2506 pobavilo ma slovo štikanie😁 sranda ako to vsade inak nazyvame😊
Ale ano stikutka je normalna. Moja v bruchu nenormaaaaalne casto stikutala. A aj po narodeni. Potom je pravda ze dlho som akoby nic nepostrehla a teraz zas zacala (bude mat 2r)
Inak ked sa zamyslim aj ja to tak mam....ze mesiace absolutne nic a potom kazdy den aj xkrat do dna...🙈
Neviem cim to je ale podla mna to nie je ziaden problem